MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 21 november 2013

Tack goda gud för chokla... lakrits !

Av Vivi - 21 november 2013 16:12

Efter en natt då Emil tog 1½ timma på sig för att bli nattad och sedan samma visa vid sextiden på morgonen, så är man minst sagt mör... har väl sovit ca fyra timmar totalt i olika omgångar.

Zzzzz...

Det är sådana här dagar man behöver choklad och kaffe, men kaffe kan jag inte dricka just nu och Emil verkar lite känslig mot choklad.... tur att jag är ett stort fan av lakrits!

Trots att idag är en sådan dag man gärna hade varit ledig från att var mamma, så har det ändå gått förvånansvärt bra. Man klarar av dagen bättre än man tror, sedan har det hjälp att Emil varit en lugn och snäll liten kille idag. Han var nog lika trött som mamma ! Sedan fick jag ett samtal av tjejen jag delade rum med på BB, vi har bestämt frukostdate hos mig om ca två veckor och det ska bli jättekul !!

  

Veckan har rusat förbi som vanligt.

Firade mamma i tisdags,  söndags var Fina Nina och hennes lilleman här (som inte är så liten längre), i morgon och det BVC och i helgen ska vi har bokbytarträff här hos mig.

Det är lite så där lagom med aktiviteter.


 
 
ANNONS
 
Sofia

Sofia

21 november 2013 21:53

Mitt hår är ju ganska torrt redan så undrar hur det blir med torrschampoo, måste nästan testa det :)

Jo men du har ju pissar i alla fall o tar god hand om dom, det är inte dåligt det :) Katter är verkligen fantastiska djur, hur går det med lillen o katterna? :)

Kramis

http://bian.bloggplatsen.se

 
En plats i solen

En plats i solen

21 november 2013 22:01

Ja och har man en sådan söt sak som Emil så fixar man det mesta :)

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se