MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 november 2013

Veckan rusar förbi....

Av Vivi - 15 november 2013 14:12

Emil har hunnit bli en månad

Igår hade han namnsdag

Vi har haft besök av fina A som gett Emil hans första julklapp

Vi har trotsat regnet och åkt buss för första gången til BVC

Idag får vi besök av fika fröken K och sedan ska vi hem till min syster.

Veckan går så himla fort !


Jag hade tänkt spendera mer tid framför bloggen, men som sagt... tiden har rusat.

Dessutom börjar jag bli väääldigt trött, reservenergin tryter lite och de senaste två nätterna har lilleman inte sovit så bra, bättre än mamma som inte kan somna när han gör sina små ljud, men ändå inte som han brukar.

Ska sätta mig och läsa lite bloggar och svara på lite kommentarer i helgen då vi inte har så mycket planer för tillfället. Nästa vecka väntar födelsedagsfirande för mamma och ev. en tur till stan.


Många kramar till er mina fina som fortfarande tittar in här !


Denna är bra att ha när liten kinkar och man vill hinna ta ut ur diskmaskinen eller liknande !

 

 
ANNONS
 
Margita

Margita

16 november 2013 09:33

Så gott han har det där, lille Emil. Kallas de fortfarande baby-sitter?
Vi hade en sån till vår förstfödde men den var inte lika snygg som er :) Kram

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Susanne

Susanne

18 november 2013 20:44

Saker blir sällan som man tänkt sig :)
Det märks ju att du har bättre saker (med det menar jag Emil och familj) att sysselsätta dig med. Tiden går fort, det är bara att hålla i sig och åka med ;)

Vilket fint grattis du gjort till din mamma. Det borde hon ha blivit väldigt glad och smickrad över..

Sv. Jag vann mest men han fick leka lite med. Som tur var blev han väldigt trött på kvällen och ville sova. Vilken himla tur för mig haha

Kramisar

http://beauty-beholder.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se