MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 4 november 2013

Besök !

Av Vivi - 4 november 2013 12:00

Igår hade vi besök av fina Johanna!

Det var jättemysigt att träffa henne igen och tack gumman för att du tog dig hela vägen hem till oss för att hälsa på !

Fick inte bara en trevlig eftermiddag utan jätte coola kläder till lilleman också !

  Återigen blir vi så bortskämda så !


Idag ska vi försöka ta oss ut på vår tredje utflykt, det blir nog en fika på biblioteket med mina tjejjor !

Appropå tjejjorna så träffade jag några av dem i förra veckan både måndag & tisdag! Finaste fröken F var hemma från USA och det var så underbart att få träffa henne igen, fasen vad du saknas när du är borta gumman.

Det var så mysigt att få presentera Emil för en av sina extra mostrar, längtar redan till våren då du kommer igen.

Fina presenter fick vi där med från BabyGap!


Imorgon blir det frukost här hemma med två arbetskompisar och deras små!

Det är fullt upp här hemma och jag gillar det !!


Tack för de coola kläderna säger Emil !

   

 
ANNONS
 
En plats i solen

En plats i solen

4 november 2013 19:25

Jag är glad jag fick komma! :) Han är så söt er lilla skatt! :) Hoppas vi ses snart igen. Som sagt tar gärna lite julshopping på väl i december :)

Kraaam och ge Emil en puss från mig! :)

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

 
Emm (emmpe5@hotmail.com)

Emm (emmpe5@hotmail.com)

5 november 2013 18:45

Vilken liten kille!! :) Hoppas ni har det riktigt mysigt!!

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
kaffehörnan

kaffehörnan

5 november 2013 21:47

Vad coola kläder jättesnyggt

Vad go hon är
Hoppas du mår bra

http://http:/www.kaffehornan.se

Vivi

7 november 2013 21:33

Tack så mycket !! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se