MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 3 november 2013

Småbarnsförälder.. aha det är så det är !

Av Vivi - 3 november 2013 21:00

Idag är vår Emil hela tre veckor!!

Det är konstigt hur tre veckor kan gå så snabbt samtidigt som själva förlossningen känns som en evighet sedan.

Vi har börjat hitta lite rutiner nu även om det fortfarande är mycket nytt att lära och vänja sig vid.

Vi hade vårt första besök på BVC i veckan, Emil går bra upp i vikt och han verkar må bra, det enda är att han har börjat få riktiga skrikperioder på kvällarna, men det är inte varje kväll.


BVC besöket fick mig dock att inse vad det innebär att vara småbarnsförälder....

Jag brukar alltid ha bra koll på saker och ting, jag förbereder planerar och brukar inte glömma... hrm...

I onsdags kom mamma för att köra mig till BVC och jag hade väl någorlunda koll på vart det låg, men glömde dubbelkolla vilket ledde till att jag blev ganska stressad då vi först körde fel och bara hade tio minuter kvar tills jag skulle vara på plats. Mobilen som jag dessutom sprang in för att hämta i sista sekund lyckades jag ändå glömma på hallbänken. 

Oups...

Sedan med skrikperioder, en del vakna nätter osv så innebär det att man vissa dagar är så otroligt trött att man inte riktigt orkar hålla humöret uppe.


Kan också berätta att det går bra med katterna, de håller sig ganska avvaktande. De är framme och sniffar ibland, men struntar oftast i den lille nye familjemedlemen. Athena reagerar lite när han skriker, men inte mer än att hon blir lite orolig. Ingen av katterna vill fram och gosa eller lägga sig vid honom och ingen av dem verkar svartsjuka och vill "ge sig på" Emil, så alla de som säger att det inte fungerar med djur och småbarn , HA !!!


Det är inte lätt att vara förälder, men underbart ändå !

Fredagsmyz med liten Emil och katt i knäet !

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se