MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2013

Babylycka ....

Av Vivi - 19 oktober 2013 16:32

Hej Alla mina fina !

Ledsen att det dröjt ett tag, men vi kom hem från BB i tisdags och det har ju tagit ett tag att landa lite i denna babybubbla.

Det blir en liten Emil har vi bestämt!


Allt går jättebra, över förväntan! Lillkillen är jättesnäll och världens finaste. Jag mår över förväntan efter en ganska lång förlossning (som jag berättar om senare för de som är intresserade) och jag och maken håller på att lära känna vår Emil och alla rutiner som följer med att ha spädbarn. Som att byta blöjor, bli nedkissade medan man byter .... , bad , mat och hantera barn & vardag!


Nu kommer inläggen trilla i lite oftare igen, men jag kanske kommer vara lite dålig på att svara på kommentarer framöver, men kommer förhoppningsvis snart igång med det med !

Tusen tack för alla lyckönskningarna alla fina !!!


Vår kärlek !!

   
 
ANNONS
 
En plats i solen

En plats i solen

19 oktober 2013 16:59

Stort grattis ännu en gång :) Hoppas man snart får komma på besök :)

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

 
Linda

Linda

19 oktober 2013 16:59

Han är så fin er lille pojke 💙
Stor grattiskram

Linda

http://www.enlitenvra.blogspot.com

 
Ingen bild

Maria olofsson

19 oktober 2013 17:32

Stort grattis, trodde nästan att vi skulle få samma dag men våran kom den 10 okt, även vi fick en emil😘 kram å sköt om er

Vivi

19 oktober 2013 19:45

Nej vad roligt, hi hi !! Samma BF och samma namn ? grattis till er med, visst är det helt galet och helt underbart!!! Kram

 
Margita

Margita

20 oktober 2013 09:56

Trodde jag grattat dig på det förra inlägget men det hade jag tydligen inte....så då gör jag det nu! Grattis igen! Han är ju så söt den lille, och vad skönt att allt verkar fungera. Jag blir glad när du inte är här så mycket....förstå mig rätt: för då är du ju med din familj och det är det viktigaste! Kram

http://sengas.bloggplatsen.se

Vivi

20 oktober 2013 13:22

Tack fina du!!! ??

 
Anna

Anna

21 oktober 2013 06:50

Men herregud så vacker han är <3
Helt otrolig!!!
Vad härligt att höra att allt går så bra :)
Ser fram emot en förlossningsberättelse sen :)
All lycka till er <3

http://Livetmedskorpan.blogg.se

 
kurrelina

kurrelina" title="http://bloggagratis.se]kurrelina[/url]" target="_blank">bloggagratis.se]kurrelina[/url]

21 oktober 2013 16:39

Oh grattis, har inte varit på bloggen på år och dag men idag blev det av och då tänkte jag nu ska jag kolla om någon bäbis är på gång, så har en prins födds ser jag.
ännu ett grattis
kramis

http://kurrelina bloggagratis.se

Vivi

31 oktober 2013 13:44

Oh vad kul att se dig här igen! HEJ :)
Men kommer tyvärr inte åt din blogg längre, adressen verkar inte stämma .(

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se