MissVivis synvinklar

Alla inlägg under september 2013

Av Vivi - 7 september 2013 22:36

Som jag sagt så många gånger förut.....TIDEN GÅR SÅ FORT !!

Var tar den liksom vägen ??

När man var yngre gick tiden mycket långsammare, den var liksom ...relativ. Som timmarna innan Kalle Anka på julafton eller minuterna man låg i sängen på sin födelsedagen och väntade på att familjen skulle börja komma smygande upp för trappan och sjunga. Nu går tiden nästan alltid lika fort...

Hursom ...

Veckan som gått så har jag hunnit med en massa små ärenden, besök på förlossningen, träffat barnmorskan, fika med fina A, familjetid och så jobbet så klart. Det känns som om nedräkningen är på gång och man försöker hinna med så mycket som det bara går just nu. Man har liksom en kapplöpning med pyrets datum, allt som ska hinna vara i ordning tills dess & tröttheten. Även om det känns JÄTTE konstigt att nästa vecka är sista veckan på mitt jobb, så ska det samtidigt bli väldigt skönt att förhoppningsvis vara hemam någon vecka och ta det lugnt innan vi får ansvar över ett litet knyte.


Nepp ...

*Gäsp*

Sängen !!

Sov gott alla söta !!

 

ANNONS
Av Vivi - 6 september 2013 18:03

Idag går jag in v. 37 Tiden går så fort !!

ANNONS
Av Vivi - 5 september 2013 17:00


Denna filmen ...   

Jag ÄLSKADE den !!!!!


Kort och gott handlar Warm bodies om Zombies och den ständiga frågan
om det finns ett botemedel mot att vara levande död.

För kan en Zombie bli kär ?
Och om en Zombie bli kär vad händer med honom henne då?

Och är den kärleken lika smittsam som viruset som gjorde dig till zombie från första början?? 


Denna filmen är helt ljuvlig, den är en romantiskt komedi som är lite läskig

har ni ens funderat på att se den, gör det och har ni inte funderat se den ändå !!


Fem tassar av fem !!

Av Vivi - 5 september 2013 13:59


Nu var det länge sedan jag var med och tävlade någon stanns, så nu är det dags!

Trevliga Johanna brukar ofta har roliga tävlingar.

Här har hon en tävling i samarbete med namnnappen

Håll tummarna!


Av Vivi - 4 september 2013 20:28

Idag har jag & maken varit på förlossningen, nej då ... jag har inte fåttt värkar eller liknande
utan vi var bara där på så kallat studiebesök.

Nu vet vi hur det ser ut, fått lite mer information om rum, parkering osv. något som gör att vi säkert kommer känna oss lite tryggare när det väl händer. Blev lite förvånad över hur tyst och lugnt det var trots att de sa att nästan alla rum faktiskt var upptagna.

Dags att packa BB-väskan nu då, man ve tju aldrig och pyret bestämmer sig för att titta ut tidigare än den 3 oktober.  

 

Det är rätt mycket tankar som rör sig i huvudet just nu... eller mycket och mycket... det är mest jobb & förlossning som upptar tankarna. Oroar mig inte så mycket faktiskt för något av det. Det är ju inget jag egentligen kan påverka. Jobbet vet att jag är intresserad av att ev. komma tillbaka om de har en intressant tjänst ledig och förlossningen ... ja den kommer ju antingen man kännr sig beredd eller inte och det kommer gå som den kommer gå, inte så jättemycket där heller jag kan påverka mer än att försöka ta hand om mig själv och mitt pyre !


Ledsen om det blir mycket om graviditeten nu , men det kanske inte är så konstigt.

I morgon blir det ett litet filmtips i alla fall !

Massa kramar

Av Vivi - 3 september 2013 08:27

Idag är det precis en månad kvar till beräknad födsel ?

Av Vivi - 1 september 2013 18:09


Av Vivi - 1 september 2013 11:00

Två veckor kvar...

Det känns lite overkligt.

På detta företaget var jag först inhyrd i nästan fyra år som växelreceptionist och det var en bergodalbana minst sagt. Jag har blivit uppsagt & återanställt och tillochfrån rätt dåliga arbetsförhållande utan raster m.m Däremot har det alltid funnits något som fått mig att stanna kvar, trevliga arbetskamrater bland annat. 

Sedan fick jag detta föräldrarvikaritet och senaste månaderna då jag jobbat både med kundsupport & växeln har jag trivs bättre än någonsin. Det är riktigt roligt att gå till jobbet!

Det känns ju lite konstigt att därför sluta om två veckor, rent tekniskt kommer jag ta föräldrarledigt från mitt föräldrarvikariat i ett par månader, men sedan är man arbetslös.

Det är faktiskt inget jag oroar mig jättemycket för just nu eftersom jag har annat att tänka på, men jag kommer nog sakna min arbetsplats och framförallt mina arbetskamrater mer än jag trott.


 


Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se