MissVivis synvinklar

Alla inlägg under september 2013

Av Vivi - 20 september 2013 12:00


Detta är humor, denna gruppen har gjort grymt mycket roliga musikvideos !!!

ANNONS
Av Vivi - 19 september 2013 14:23


 


Nu har jag nästan varit mammaledig i en hel vecka, jag har haft en jättebra vecka!

Den började ju med finbesök av bästa Zandra, sedan mitt första Me & I - party med finaste syster, igår tog jag det lugnt heeeela långa dagen och idag har det varit barnmorskebesök & ikväll middag med jobbet.

 I morgon får jag både lunchbesök & sedan fika besök, lite full rulle och lugnt på en och samma gång.

Nästa vecka blir nog riktigt lugnt dock, då ska jag mysa här hemma och fixa lite små saker, det är planen iaf, men man vet ju aldrig när det planerna ändras.

  

Idag har 95% av graviditeten gått, men som min syster skrev kan det ju både vara 1% kvar och 10% ....

Känner att jag verkligen försöker njuta av denna tiden jag har kvar, jag har ju faktiskt ändå mått himla bra under min graviditet, men ganska lite krämpor förrutom illamåendet i början & svimmningsanfallen i mitten.

Visst är man svullen, tung och trött, men det hör liksom till och stör mig inte så mycket alls.

Känner att jag inte riktigt har kommit till det stadiet ännu då jag tröttnat på att vara gravid, nej pyret ligger ju faktiskt bra därinne... det är ...tryggt!

Jag kan inte påstå att jag känner att jag är helt redo för varken förlossning eller bäbis om jag ska vara helt ärlig, men samtidigt är det inget jag oroar mig jättemycket för heller. Visst tänker man en del på  förlossning och vill att allt ska gå bra och att inget ska hända vårt älskade lilla pyre, men eftersom jag faktiskt inte kan påverka det så försöker jag inte heller oroa mig så mycket.

Det händer när det händer och när vi har vår lilla bäbis i våra armar ska vi helt enkelt göra det bästa vi kan för att ta hand om denna lilla varelse och skänka all vår kärlek!


Hur tänkte ni andra mammor och blivande ?

Oroade ni er mycket ?


 

ANNONS
Av Vivi - 17 september 2013 12:45

Det är lite roligt att gå igenom gamla bilder i bloggen....


2009

           


2010

       


2011

         


2012

             

   


 

Av Vivi - 16 september 2013 12:30


Har någon av er missat denna ?

Om ni har det så ...varsegod

Videon som alla pratar om just nu

  


Av Vivi - 15 september 2013 12:35

Först och främst måste jag berätta att jag firade in min mammaledighet med att gå och lägga mig halv tio i fredags efter att nästa ha somnat i badet och jag sov i tio timmar, var bara uppe EN enda gång för att kissa. Till och med katterna var snälla och tysta hela natten, ni anar inte hur skönt det var !!


Igår hade vi kräftskiva med familjen, det var väldigt mysigt men jag tror att all den trötthet jag inte kännt av förrut kommer nu på en gång. Det fick bli en tidigt kväll, men det var mysigt ändå.

Måste erkänna att jag varit en dålig bloggare denna veckan, dåligt med inlägg och igår ...på kräftskivan... itne ett enda kort!

   Ja, jag vet...jag ska bättra mig ! *Hi hi*


Det blir dock lite frånvaro någon dag till. Bokbytarträffen blev aldrig av senaste gång vi skulle ha den, så den ska jag på idag istället. Efter det så kommer finaste Zandra hit på besök i någon dag, det ska bli jättemysigt !

Bra sätt att börja mammaledigheten tycker jag!


Det kändes lite konstigt att gå hem från jobbet i fredags med vetskapen om att jag förmodligen inte kommer återvända dit (förrutom att besöka kollegorna då), men jag är nog så fokuserad på pyret & att bli mamma just nu att det har tagit bort fokus från jobbet. Vilken nog är ganska bra med tanke på hur blödig jag är, det har ändå varit nära ett par gånger att jag börjat storgråta när jag har sagt hejdå till kollegor.


Hoppas ni har en fin helg allihopa !! 


Av Vivi - 12 september 2013 21:45

Det är inte bar amin underbara familj som skämmer bort mig & pyret....


Först måste jag berätta vad som väntade mig när jag kom hem idag ...

Ett fint paket låg i brevlådan, hela vägen från USA!

Det är min finaste fröken F (en av "tjejjorna") som trots en hel ocean (och lite till) emellan oss, hade en lite Baby Shower för mig. Paketet var nämligen fullt med fina grejjor både till mig & pyret, det innehöll dessutom ett brev som fick mig att gråta lite mer än en skvätt och jag såg minsann en liten tår i ögonvrån tillochmed hos maken.

  

Tusen tackfinast fröken F, du anar inte vad jag saknar dig och längtar tills vi ses.

 


Sedan fick jag i veckan ett jätte fint ljus & sött litet set från fina K som varit i London. Har inte hunnit ta bild på det ännu tyvärr, men ni får bara tro mig när jag säger att det var jättefint.

Som om det inte var nog fick jag även lite presenter på jobbet idag.

Valde att ha en liten avslutningsfika idag trots att sista dagen är i morgon och några av mina kollegor hade samlat ihop till en avskedspresent! Kan tala om att jag var mäkta stolt över att jag inte grät på jobbet idag.

  

Jag kommer verkligen sakna de kollegorna jag har !!

 


 


 


Av Vivi - 10 september 2013 07:44

Idag har jag unnat mig en ledig förmiddag, den ska spenderas med finaste A.

Jag tänker agera som moraliskt stöd och disktraktion hela förmiddagen

   

Igår hade jag en fika med några av mina tjejjor (D&K), det var en så otroligt mysig kväll med i princip både skratt och gråt. Fick jättefin present av K som nyss varit i London, ett jättefint doftljus och mössa & vantar till pyret. Allt som har öron går hem hos denna mamman *hi hi* 

Ikväll ska jag träffa D igen och även T som är på besök i stan, ska bli lika mysigt det med.

I morgon väntar dock en hemmakväll, då skajag baka lite till jobbet...


Hmmm det där med att ta det lugnt misslyckas jag lite med kan man nog säga....

Nepp... nu måste jag rusa.

Puss på er !!

Bjuder på ett foto från september 2012

 


Av Vivi - 9 september 2013 10:46

Förra veckan fikade jag med fina A, hon har en väldigt söt liten Bianca. Bianca brukar vara väldigt kelen, men förra veckan var hon ovanligt på mig och faktiskt just magen. Det sägs ju att djur känner av om man är gravid, detta fotot säger mer än 1000 ord... ?

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se