MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 27 september 2013

Till min storasyster !

Av Vivi - 27 september 2013 12:00

Vi kommer inte alltid överrens, vi har våra missförstånd och våra duster.

Vi är otroligt lika och olika på samma gång.

Men oj vad jag älskar dig!


Senaste veckorna har min syster varit så underbar mot mig, hon har hjälpt mig hämta saker jag köpt på loppisar när jag inte kunnat. Hon har skämt bort mig och pyret med presenter (mina syskonsöner har hjälpt till de med) och framförallt har hon funnits där med goda råd och tröstande ord, jag vet att när pyret är fött och jag kommer komma till den där punkten då jag når bristningsgränsen pga för lite sömn m.m så kommer hon finnas där.


Jag är lite dålig ibland på att visa min uppskattning för min familj, men det betyder inte att jag inte älskar dem över allt annat. Just nu vill jag hylla min storasyster lite extra för att hon helt enkelt är så underbar. Hon är den klokaste, mest omtänksammaste och roligaste stora syster man kan ha!!

Älskar dig och stort tack för all tid & allt stöd!!

  

Ett par år sedan i Turkiet !

 

 
ANNONS
 
Teskedsmamman

Teskedsmamman

27 september 2013 13:22

Hon är schå fiiiin!!!!

http://Www.teskedsmamma.se

 
Fina frun

Fina frun

27 september 2013 13:44

Systrar är underbara! Skulle inte kunna leva utan min :)

(sv: Kul att veta om MINI!)

http://finafrun.se

 
chris

chris

27 september 2013 14:47

så fint skrivet!

http://chriisss.blogg.se

 
filoZophie

filoZophie

27 september 2013 16:06

Och storasyster är minst lika tacksam för att lillasyster finns där. Även om våra liv ter sig ganska olika just nu kommer de där gränserna att suddas ut mer och mer och vi kommer bara bygga starkare och starkare band mellan oss... det är ju genom våra olikheter vi även finner våra likheter... att hon sedan bölar som en kalv när hon läser din fina hyllning... tja, det får man ta ;) Älskar dig, right back <3

http://ww.filozophie.bloggplatsen.se

Vivi

1 oktober 2013 12:18

Älskar dig!!

 
Margita

Margita

27 september 2013 16:28

Härligt med familj som stöttar! :)
Sv: jo, jag håller med dig. Visst var det en del bra saker också....:))

http://sengas.bloggplatsen.se

 
LIENE

LIENE

27 september 2013 18:49

Vad fint inlägg :)

http://lifefromwithin.blogg.se

Vivi

1 oktober 2013 18:13

Tack snälla !

 
Emm

Emm

28 september 2013 11:45

Åhh vad fina ni är, du och din syster! Det är ett speciellt band man har till sin syster. Ena sekunden kan man hata varandra för att i nästa vara bästa vänner! Kram

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
En plats i solen

En plats i solen

28 september 2013 14:19

Jag hoppas jag och min syster med skall komma dit en vacker dag! Det vore en dröm :)

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se