MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 24 september 2013

Zzzzzzzzzzzeg

Av Vivi - 24 september 2013 17:15

Angelique hade ett anfall inatt, det blir hennes fjärde epilepsianfall.

  

Skulle ringt vetrinären för att kolla av med henne, men det glömde jag helt bort... har varit minst sagt lite seg efter natten/morgonen. Vaknade som sagt av anfallet inatt och sedan hade jag lite svårt att somna om, maken åkte till jobbet tidigt och sedan började grävarna med sina arbeten redan 06.30 i morse.

Så ... lite seg idag minst sagt, åh andra sidan har jag haft en dag utan några planer. Har bara varit hemma idag och det har varit väldigt skönt trots grävmaskiner runt tomten.


Igår var jag på en mysig fika med två gamla kollegor som båda fått barn, det blev en god fika,  massa barnsnack, en hel del goda råd som jag verkligen tog till mig och så fick jag med mig en liten mobil hem som snälla E gav mig då de inte använde den.

Nu börjar barnrummet bli färdigt, så färdigt det kommer vara när pyret kommer till världen. Ni ska få en liten kik på det i morgon. Nu ska jag slänga mig i soffan.... igen !


Älskade små purvlar !!

 

 
ANNONS
 
Margita

Margita

24 september 2013 18:40

Men älskade lilla Angelique, inte så, inte nu :((( Stackars er! *Kramar om* det är så jobbigt när de blir sjuka och du har ju så mycket annat nu att tänka på. Men hon kan leva med sin epilepsi ändå?
Sv: Ja, det var helt underbart att känna att jag klarade av det! Och nu får jag lära känna min son igen, på tiden!!! Kram

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Emm

Emm

24 september 2013 22:53

Jag visste faktiskt inte att djur kunde få epilepsianfall :( Hoppas hon är okej. Dina missar är verkligen jättefina, eleganta katter. De påminner om lodjur! :)

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
Patricia

Patricia

25 september 2013 15:24

Åh, stackars kissemisse♥

http://patriciac.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se