MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 22 september 2013

Full rulle...

Av Vivi - 22 september 2013 13:07

Änså länge går det lite si så där att ta det lugnt   

Det är så många småsaker man vill hinna fixa innan pyret anländer. Tvätta babykläder, baka, träffa folk...

Det är ju inte heller super avslappnande att ha ett stort vattenledningsbygge utanför dörren.

Japp... precis utanför vårat hus drar de nya ledningar, de börjar gräva kl 07 varje morgon och håller på till ca 16, nästa vecka kommer de dessutom bryta upp vägen mot garaget så då får bilen flytta ut på någon av gatorna i närheten. Hade ju varit bra tajming och jag precis då hade behövt åka upp till förlossningen

Kan ta mig dit i grävskopa som någon föreslog....

Idag är det iaf bullbak & sedan fika med fina M på gång och i morgon träffar jag två gamla kollegor som båda är hemma föräldrarlediga. Jag lovar att vila & ta det lugnt däremellan !!


Kramar !!!

Morgonutsikt !

 


 
ANNONS
 
En plats i solen

En plats i solen

22 september 2013 19:31

Det där med vila är inte alltid så lätt :P

Nej, han är inte värd det, men man måste ju komma på det själv med, jag vet alla sagt det till mig med, men ja huvudet och hjärnan är på olika plan ibland, nu är han snart ute helt ur systemet och snart har jag glömt att han ens existerar! :)

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

23 september 2013 19:56

Åh jisses 2 veckor kvar tills pyret anländer spännande!! Känner du dig redo nu..Hmm jag gissar på en pojk;)))))))
Ja dom bilderna tog vi i somras och dom blev sådär klockrena, så himla fina verkligen!! OH JA tiden rusar iväg fasiken han är ju redan 2 och ett halvt år!!
Svamparna ja dom är så himla fina kära Mirandalux (på instagram) skickade ju dem till mig, helt galt snällt!

http://hummingbird.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se