MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 21 september 2013

Tack för besöket !!

Av Vivi - 21 september 2013 08:00



Det var hur mysigt (som alltid) att ha Zandra på besök, det kändes lite som en lååång fika dejt med mycket soff-surfande! Har blivit lite full i skratt när jag sett vad hon gjort på de andra besöken på sin roadtrip...

De har minsann bjudit henne på färsk tonfisk, skaldjur och sevärdheter.

Vi bjöd på soffmys & pizza!

Hi hi hi hi

Tur att jag vet att du trivs hos oss ändå !!

Nästa besök kan vi iaf erbjuda bäbisgos !!

  

Tack för sällskap & presenter Zandra, alltid lika roligt att få ha dig här !!

FRUKOST, FIKA & FINA PRESENTER !

     


 
ANNONS
 
Sofia

Sofia

21 september 2013 09:19

Oj vad roligt med massa presenter :)

Sv: Jo man försöker ju verkligen, allt går om man bara vill :) Men det har utdelats en del svärord kan jag säga ;)

Kramis

http://bian.bloggplatsen.se

 
En plats i solen

En plats i solen

21 september 2013 11:55

Ja snart tittar bebisen ut *mysigt*

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

 
chris

chris

21 september 2013 13:01

härligt det låter!

http://chriisss.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se