MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 september 2013

Kräftskiva & finbesök

Av Vivi - 15 september 2013 12:35

Först och främst måste jag berätta att jag firade in min mammaledighet med att gå och lägga mig halv tio i fredags efter att nästa ha somnat i badet och jag sov i tio timmar, var bara uppe EN enda gång för att kissa. Till och med katterna var snälla och tysta hela natten, ni anar inte hur skönt det var !!


Igår hade vi kräftskiva med familjen, det var väldigt mysigt men jag tror att all den trötthet jag inte kännt av förrut kommer nu på en gång. Det fick bli en tidigt kväll, men det var mysigt ändå.

Måste erkänna att jag varit en dålig bloggare denna veckan, dåligt med inlägg och igår ...på kräftskivan... itne ett enda kort!

   Ja, jag vet...jag ska bättra mig ! *Hi hi*


Det blir dock lite frånvaro någon dag till. Bokbytarträffen blev aldrig av senaste gång vi skulle ha den, så den ska jag på idag istället. Efter det så kommer finaste Zandra hit på besök i någon dag, det ska bli jättemysigt !

Bra sätt att börja mammaledigheten tycker jag!


Det kändes lite konstigt att gå hem från jobbet i fredags med vetskapen om att jag förmodligen inte kommer återvända dit (förrutom att besöka kollegorna då), men jag är nog så fokuserad på pyret & att bli mamma just nu att det har tagit bort fokus från jobbet. Vilken nog är ganska bra med tanke på hur blödig jag är, det har ändå varit nära ett par gånger att jag börjat storgråta när jag har sagt hejdå till kollegor.


Hoppas ni har en fin helg allihopa !! 


 
ANNONS
 
Lifeofjohanna

Lifeofjohanna

15 september 2013 12:50

Åh mysigt! vill med träffa fina dig, men jag antar det får vänta tills bebis tittat ut! :) vi hinner nog inte innan :(
Kram på fina dig

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

 
Lifeofjohanna

Lifeofjohanna

15 september 2013 13:05

Ja, det känns kul och vara tillbaka :) Och nu lite mer med vad jag vill och ingen press, som jag kände mot slutet innan... :( där ska jag inte hamna igen! :)

Skönt du slapp otur i fredags, förstår det känns lite och gå hem :( Men snart tittar h*n ut :) Då kommer jag och myser med er :) Då har jag min egen bil igen och ingen hyrbil haha! :)

Det skall jag göra <3 kram

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

 
chris

chris

15 september 2013 13:49

mysigt med kräftskiva!

http://chriisss.blogg.se

 
trollet

trollet

15 september 2013 14:49

Låter toppen!! Du har lite längre ledighet än jag;)

http://lcfhtrollet.blogg.se

 
Emm

Emm

15 september 2013 14:53

Fortsatt trevlig söndag! Och njut nu av din mammaledighet! :)

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
Sojkas framtid

Sojkas framtid

15 september 2013 15:23

Hur långt är det kvar nu? Kan inte fatta att du snart ska bli mamma. Kan du? :)
sv:Ja jag önskar bara jag var lika effektiv oftare och då kanske jag inte hade behövt vara så effektiv andra ggr. ;)
Puss och kram!

http://blogg.alltforforaldrar.se/sojka

 
Linda

Linda

16 september 2013 12:40

Hejsan. Det är så roligt att läsa dina inlägg, har ju följt dig ganska så länge nu och jag tittar in här varje dag - roligt att följa dig och numera magen också, tyvärr har inte kommentarsfunktionen fungerat :-( hoppas på bättre tur idag.
Önskar dig all lycka till med bebisen!!!
Kram Linda

http://www.enlitenvra.blogspot.com

 
AFA Försäkring

AFA Försäkring

16 september 2013 13:44

Hej!

Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du är föräldraledig.

Du kan ha rätt till en försäkring som ökar pensionsinbetalningen under föräldraledigheten om du är privatanställd arbetare på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

Här kan du läsa mer om vår föräldraförsäkring: www.afaforsakring.se/foraldraforsakring

Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.

Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
www.afaforsakring.se/uppsokande_kundtjanst

Vänliga hälsningar
Gustav
AFA Försäkring

http://www.afaforsakring.se

Vivi

19 september 2013 13:58

Tack för infon men tyvärr är jag ju i princip arbetlös, men tack ändå!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se