MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2013

Dagens fattig bonddräng

Av Vivi - 17 augusti 2013 14:00

Denna killen har gjort en helt fantastisk version av Fattig bonddräng!

Oavsett vem man röstar på i valet, så måste nog alla hålla med om att vi har en ordentligt vårdkris.

Javisst har vi bättre sjukvård än många länder, men det är ändå sorgligt att se hur besparingarna har gjort att vi faktiskt riskerar människors liv!

Lyssna , tänk och njut !


 
ANNONS
 
Bodypalace

Bodypalace

17 augusti 2013 17:47

Tur att slapp föda under semestertiderna. Vad man har sett på nyheterna så har det ju varit väldigt ovisst med platser och personal.
Den här videon ska jag solklart dela på min facebook, för usch vad trött man är på de blå!

http://bodypalace.se

 
chris

chris

17 augusti 2013 17:55

grymt bra låt!

http://chriisss.blogg.se

 
trollet

trollet

18 augusti 2013 10:08

Inte så tokig;)

http://lchftrollet.blogg.se

 
Ida

Ida

18 augusti 2013 22:43

Väldigt bra och anpassad text! Man kan ju verkligen undra hur det prioriteras i vårt samhälle där barn och gamla har det sämre än fångarna. Eller där en direktör kan ha högre lön av att vända papper och åka på kickoffer titt som tätt istället för nån som verkligen gör nått vettigt för andra?!

SV: Tack! Det har inte varit nått annat än hederligt sunt förnuft. Mer träning och mindre onyttigt. Jag tror inte på genvägar vilket har gjort att min viktnedgång har skett i ett sunt tempo. Har ex inge löst skinn, som många kan få, vilket jag är enormt tacksam för. :)

Hoppas väl för din skull att det inte dröjer allt för länge. ;) Kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se