MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 8 augusti 2013

Bröllopet i helgen

Av Vivi - 8 augusti 2013 12:00

Vi var ju på vårt andra bröllop nu i helgen som var, även det helt fantastiskt!

Tyvärr blev jag trött lite fortare denna gång och orkade inte vara uppe lika länge, men det var ändå lite extra speciellt då bruden var en god vän till mig och jag känner till hennes/deras kärlekshistoria från början  

 

Min vän var fantastiskt vacker då hon steg ut på gången för att möta sin man, tyvärr började det faktiskt regna nästan precis när vigseln började. Men ärligt talat gjorde det ingenting, alla började skratta och det var en otroligt varm dag så det var nästan skönt med lite regn.

Bröllopet hölls på ett av de mest underbara ställena jag varit på och det blir ett helt inlägg om Pios Country Club senare då både boende, miljö, service och mat var i världsklass.


En av de saker som också utmärker detta bröllop (förutom underbara ställen och mina fina vän som gifte sig) var att bruden ifråga gjorde en liten kupp...

Under middagen så ställde hon sig och sjöng en jättefin låt till sin man och inte bara det ... hon spelade dragspel till !! Hur häftigt som helst , inte ens vi som kännt henne i ett par år har fått höra henne spela och sjunga så, hon var otroligt duktig och det var så fint !!

Efter en regnig vigsel man sent glömmer, en jättegod middag, tal och gott sällskap så gav faktiskt jag & maken oss, det blev en relativt tidigt kväll och jag sov som en prinsessa, något jag inte blivit bortskämd med senaste månaderna !


Jag & min stilige make, samma klänning, men ny frisyr & smycken !

   


För att jämföra... från förra helgen

 

 
ANNONS
 
Miimz

Miimz

8 augusti 2013 18:07

Va fina ni var! Gillar klänningen, den sitter så bra på dig! :D

http://daydream91.wordpress.com

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

8 augusti 2013 18:49

Naw fina du!! Åh du är rar du. Ja verkligen när man fyller jämnt så skall man slå på stort. Synd att inte du kunde komma & hoppas verkligen vi ses snart igen!
Åh tack rara Vivi du är ju minst lika snygg du;)

http://hummingbird.blogg.se

 
Anna

Anna

10 augusti 2013 21:13

Men vad fin du är i den klänningen. Det riktigt strålar om dig :-)
Tänk att nu är det banne mig inte lång tid kvar innan bebis är här :-) Vad spännande!!!

http://livetmedskorpan.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se