MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 juli 2013

Bröllops-yra

Av Vivi - 30 juli 2013 13:50

Idag är det regnigt och grått, en perfekt dag till att sitta inne och ta det lugnt.

Helgen har varit så fantastiskt, men lite trött är man ... tillochmed två dagar senare

   

I fredags åkte vi uppåt landet och bodde på mysiga Aspa Herrgård (mer om den senare i veckan) och i lördags var vi på bröllop utanför Örebro. Det var ett helt fantastiskt bröllop! Bröllopsparet var sååå vackert, maten jättegod och gästerna trevliga. Det var lite varmt bara, men jag försökte ta det i min takt och gå undan i skuggan när det blev lite mycket. Lyckades faktiskt stanna tills slutet av festen vilken var runt kl. 00.30, så lite stolt var jag över att jag orkade "hela vägen",  men det är det första bröllopet jag gått på där jag inte stått en massa på dansgolvet. Magen börjar bli ltie för tung för det nu  

Nu i veckan blir det lite fika-träffar och en hel del vila, men till helgen är det bröllop som gäller igen.

Denna gång slipper vi spendera en massa timmar i bilen för det är i närheten och dessutom är det min goda vän M som gifter sig och det ska bli helt fantastiskt att se henne och hennes fästman gifta sig !!

   

Jag på bröllopet i lördags !

 

  

 
ANNONS
 
Eleonore

Eleonore

30 juli 2013 15:19

Men åh så vacker du är! Riktigt strålar om dig och så fin blå klänning, klär dig verkligen 😊
Det är ju så fint med bröllop, går på det alldeles för sällan hihi. Skönt att ni passade på att ta en liten miniweekend samtidigt!

Jag har bytt blogg nu, jag valde att sluta blogga på Fika med Eleonore. Finner varken tid eller inspiration längre och nästa vecka börjar jag jobba och då lär det bli ännu mindre av det. Så jag startade en vardagsblogg likt din där jag kommer uppdatera när jag vill och finner tiden :) användarnamnet är Eleonore och lösen är detsamma som tidigare skyddade inlägg!

Hoppas allt är bra med dig, fina du! Kramar <3

http://eleonorebk.blogg.se

 
Emm

Emm

30 juli 2013 16:20

Du får dansa loss när bebin har kommit! Vet du om det ska bli en pojke eller flicka? Kram

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

30 juli 2013 20:22

Finast du blått är verkligen din färg!!

http://hummingbird.blogg.se

 
chris

chris

31 juli 2013 12:14

så vacker!

http://chriisss.blogg.se

 
Teskedsmamman

Teskedsmamman

31 juli 2013 14:39

Åh vilken läcker färg på dig!! Kul med massa bröllop så där :)

http://www.teskedsmamma.se

 
Ida

Ida

31 juli 2013 19:33

Kul med bröllop! Måste säga att du är otroligt vacker...du vet att det inte är bra att vara vackrare än bruden va? För annars måste hon varit extremt vacker i lördags. :D Klänningen är ursnygg. Vart har du hittat den? kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Kashaya

Kashaya

2 augusti 2013 00:22

Vad trevligt med bröllop och vad fin bild på dig.=)

http://kashaysblogg.blogspot.com

Vivi

7 augusti 2013 22:12

Tack!! Tyvärr kommer jag inte åt att kommentera på din blogg längre :(

 
LIENE

LIENE

2 augusti 2013 14:57

Fin du var :)
Har inte läst i din blogg på ett tag nu. Ser att du är gradvid. Vad kul!

http://lifefromwithin.blogg.se

 
Jenny

Jenny

7 augusti 2013 19:08

Du är vacker som en dröm!

http://jennyelin.bloggplatsen.se

Vivi

7 augusti 2013 21:59

Tack Söta!!

 
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

13 augusti 2013 15:19

Du är så himla fin! Tänk nu är det inte så lång tid kvar innan den lille tittar ut:)
Jag har varit dålig på att kika in på bloggar under sommaren. Har knappt suttit vid min egen, lusten finns inte alltid haha. Men till hösten blir det väl roligare igen då man kanske vill vara inne.
Kul att höra ifrån dig ♥

http://patriciac.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se