MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 juli 2013

Helg !

Av Vivi - 13 juli 2013 11:24


Whoppie!!!!

Nu är det helg!!!

Dagen har börjat bra även om jag är väldigt trött, värme+ mage gör det lite svårare än vanligt att sova, men det reder sig säkert, får se om man hinner med en liten powernap på eftermiddagen istället.

Idag ska vi hem till mina föräldrar och grilla lite och morgondagen ligger framför oss utan några planer alls vilket är fantastiskt skönt.

På måndag blir det en tur (sista på länge hoppas jag) till veterinären för att testa Athena igen och se om vi blivit av med ringormen. Snälla håll tummarna för oss !


Lite lördagsmusik kanske ?

 
ANNONS
 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

13 juli 2013 20:48

Hmm haha måste ha varit snurrig i skallen..frågade jag verkligen vad lacket hette..hahaha! Yes härligt med semester!! Såklart så visas den på Instagram;)

http://hummingbird.blogg.se

 
Patricia

Patricia

13 juli 2013 21:57

Såklart jag håller tummarna för er lilla kisse misse. Självklart vill vi att den ska få må bra och slippa problemen. Och att ni slipper allt extrajobb som blivit nu det sista på grund av detta.

Ja, det finns så mycket annat att lägga tid på under sommaren. Att bara ta en bok och sitta och slappa på balkongen i solen kan vara mer värt än tid framför datorn, i alla fall på min prioriteringslista:)

Oh ja, vi hade det verkligen mysigt.
Ha det underbart<3

http://patriciac.blogg.se

 
Margita

Margita

14 juli 2013 17:42

Håller alla tummar och tår för att ni slipper undan den dumma ringormen!!!!

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se