MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 12 juli 2013

Instagram

Av Vivi - 12 juli 2013 10:00


Ni vet väl att ni hittar mig på istagram när jag inte är så aktiv här ?

Missvivi81 heter jag där !

Det blir lite mer av den varan när man inte sitter vid datorn lika mycket.

Två veckor kvar innan semester... längtar !!


En liten blandning av foton från min Instagram...

                
ANNONS
 
JoHaNNa

JoHaNNa

12 juli 2013 17:24

instagram är så kul :) fast ibland är jag dålig att lägga upp bilder, sen ibland lägger jag upp massor ;) bra att man kan använda dom direkt till bloggen oxo :)

tack :) jag tkr passfotot blev katastrof haha

naglarna går inte alls som jag vill :( var mkt svårare än jag trott från början... men jag ska lära mej ;) skulle vara super kul att gå på en kurs, men tyvärr är dom svindyra :( runt 20000 kr. men vem vet ? kanske nån gång i framtiden :D

halsen är bättre, men den förbaskade hostan vill aldrig ge sej :( men börjar iaf. känna mej lite bättre nu :)

kramar

http://johannaspratstund.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se