MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 10 juli 2013

Bröllopsdag

Av Vivi - 10 juli 2013 13:02

Tänk....

För 8 år sedan såg jag dig första ången i verkligheten, där utanför McDonalds stod du med din cykel och väntade på lilla mig. Inte kunde jag då veta att jag faktiskt träffade mitt livs stora kärlek...

För 3 år sedan var vi igång att klä oss och göra iordning oss inför vårt bröllop, den största dagen i mitt liv ...änså länge.

Dessa år med dig har varit underbara och jag älskar dig så oändligt mycket !!

Att vi dessutom tillsammans har skapat ett litet liv som växer och gror känns så otroligt stort!

Grattis på bröllopsdagen min sötefis !


Detta är ett av de första korten på oss två ....


Vår bröllopsdag!  


 


Det senaste kortet på oss två och pyret

 

 
ANNONS
 
fina frun

fina frun

10 juli 2013 14:27

Grattis till er och vilka underbara bilder! kram!

http://finafrun.se

 
Ingen bild

Karin

10 juli 2013 18:06

finaste ni! <3

Vivi

11 juli 2013 21:15

Tack fina!

 
Anna

Anna

10 juli 2013 19:43

STORT grattiiiiiis!!!
Hoppas ni haft/har en underbar bröllopsdag och att magen mår prima :-)
Kramen

http://Livetmedskorpan.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se