MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 5 juli 2013

Så lite tid...

Av Vivi - 5 juli 2013 19:48

Ledsen att det inte blivit så mycket bloggande denna veckan, ska försöka ge er lite tid i helgen, men jag har verkligen fullt upp denna veckan. Det har varit jobb, mysfika med finaste Tilda och i helgen får vi finbesök! Hann med en liten vända på stan igår och blev så glad när jag hittade denna klänningen på Indiska! Har länge letat efter en omlottklänning! Yey!!!

 
ANNONS
 
Emm

Emm

6 juli 2013 12:41

Klänningen var supervacker!! :) Du klädde i den!! Kram

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

8 juli 2013 20:22

Åh jag tycker den klänningen är så vacker på dig. Å den lilla bulan gör ju det inte sämre. :) Hoppas du mår bra! kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Miimz

Miimz

10 juli 2013 21:24

Den var himla fin, förstår varför du köpte den! :)

http://daydream91.wordpress.com

Vivi

24 juli 2013 11:59

Tack

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se