MissVivis synvinklar

Alla inlägg under juni 2013

Av Vivi - 23 juni 2013 09:00


Det är tre år sedan jag var på Öland, ön där jag växte upp!

Det känns underbart att vara på väg dit igen.

Här kan ni läsa om när jag var där sist

och här är några foton....

       

          

    

ANNONS
Av Vivi - 23 juni 2013 08:37

Titta vad fina presenter vi fick av Zandra!!!

ANNONS
Av Vivi - 22 juni 2013 15:54

Vilken härlig midsommarhelg det har varit och det har varit så mysigt att ha Zandra här !!  

Vi har visat henne en liten glimt av västkustens uteliv (satt på uteservering torsdag kväll), firat midsommar med hela min familj och idag blev det mest att vi slappade, som de flesta på midsommardagen kan tänka.

Midsommar var jättemysigt, då mamma har besök från USA så försökte vi oss på att göra den så svensk som möjligt med snapsvisor, sill och rabarber/jordgubbspaj.

Sedan har Zandra varit väldigt snäll och fotat mig, maken & magen, det blev ett par riktigt fina foton, hon är så himla duktig! Lovar att visa er några av dem senare! Det är alltid lika mysigt att ha henne här, tiden går bara så himla fort!


Nu resten av dagen får vi se om vi orkar ta ett krafttag och städa lite, sedan blir det till att slappa resten av kvällen.

I morgon ska jag upp tidigt för att åka iväg med Mamma & vår USA-besökare till Öland. Det blir en snabbvisit dit då vi åker i morgon och kommer hem måndag kväll, men det ska bli riktigt riktigt mysigt !!

Sedan kommer jag nog vara lite mör helgen efter det ,,,  

Hur har er midsommar varit ? 


Sommar= drink på uteservering !  

Finaste Zandra & Jag !

 


I morse blev det lyxfrukost !


 


 

Av Vivi - 21 juni 2013 12:45


GLAD MIDSOMMAR ALLA FINA !!!

 

Av Vivi - 20 juni 2013 12:40

Helt inläggs tomt igår *th th th*

Det händer ändå inte ofta här i bloggen...

Men jag har ju fullt upp här på semester!

Igår förberedde jag en del inför midsommar, sedan åkte jag på äventyr med finaste D & K (några mina tjejjor helt enkelt) Vi var först hemma hos K på en "go-fika" och tittade på hennes helt fantastiskt snygga kök, ni har fått det så himla fin hemma hos er och ni har faktiskt gjort allt själv, det är ngt att vara riktigt stolt över!! 

Vi hälsade också på hennes Leo som förmodligen är världens fluffigaste katt!

Efter en mysigt pratstund med åskan mullrande utanför så åkte vi på en liten minitripp till Gekås, jag som inte skulle ha så mycket kom hem med en kasse full med grejjer i vilket fall, det GÅR inte att åka till Gekås utan att shoppa 

  

Hur mysigt dag som helst helt enkelt, med två tjejer som jag är så oändligt tacksam att jag har i mitt liv !!


Japps, han är lika mjuk och gosig som han ser ut !

 


  

 


Idag blir det också fullt upp !

Idag kommer sötaste Zandra på besök och jag har pysslat lite under förmiddagen för att hon ska känna sig välkommen. Jag har också äntligen fått lite samtal till vetrinär, facket och ICA gjorda , så nu är jag liiite klokare!!

Hoppas ni har en skön vecka och hoppas ni får en underbar MIDSOMMAR !!!


 

Av Vivi - 18 juni 2013 11:00

En liten tillbakablick i bilder ...


Juni 2009

   


Juni 2010

     

    


Juni 2011

                 

       


Juni 2012

     

       


Av Vivi - 17 juni 2013 21:08

Jag sov nästan 12 timmar i natt, vaknade, slappade framför TVn , har små ätit godis hela dagen, suttit i solen och läst läst läst. Det har varit en vansinnigt skön första semester dag!


I morgon blir det lite äventyr med mamma & syster.

På onsdag ska jag på äventyr med tjejjorna och på torsdag kommer finaste goaste Zandra på besök! Yey !!!

Vi ska fira midsommar tillsammans med min familj och mammas "extra kusinbarn" från USA, därefter följer jag med på en liten minitrip till mitt barndomshem, Öland. Det kommer bli en härlig semestervecka !!!


Vackra älskade Öland !!

 

Av Vivi - 17 juni 2013 09:00


Dagens sanning,

man blir aldrig för gammal för att slicka sleven !


 

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se