MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 juni 2013

Tankar om att vara gravid...

Av Vivi - 30 juni 2013 11:45

Ena stunden sitter man och klappar sin mage, obeskrivligt lycklig över det lilla liv som finns där inne, nästa sekund slås man av tanken "hur fasen ska jag klara av detta?".

Man inser att man inte vet vad man ger sig in på, att vi faktiskt ska ta hand om ett litet liv och att vi bär ansvar för denna lilla person.

Sedan inser man att man knappt läst någon litteratur om att skaffa barn, knappt köpt något och blir plötsligt ganska stressad, vad händer om jag föder för tidigt ?

Jag tror att nästa alla som går igenom sin första graviditet känner så här, visst är man obeskrivligt lycklig, men det finns dagar då du faktiskt tvekar och det finns dagar som faktiskt är helt vanliga vardagar då du inte tänker så mycket alls på att du är gravid.


Jag känner pyret röra sig ganska ofta och det är en väldigt häftig känsla, ibland stannar man bar upp och njuter av det. Ibland är det nästan som om han/hon försöker kommunicera med oss här ute. Häromkvällen i sängen kunde vi faktiskt se den första sparken, jag låg på rygg och helt plötsligt hoppade en liten del av magen till. Det är som sagt en ganska magisk känsla, det är mycket som händer i kroppen nu ett litet liv som växer och har sig. Det är nog så att man inte förstår hur stort det känns förrän man får möjligheten att uppleva det. Jag känner faktiskt någon slags fantastiskt stolthet över att få bära ett litet liv !

  

En av Zandras fina foton, tack Zandra !

  
ANNONS
 
Bodypalace

Bodypalace

30 juni 2013 14:20

Otroligt vackert! :D

http://bodypalace.blogspot.se

 
Fia

Fia

30 juni 2013 15:51

Åh! <3 <3 <3

http://emeraldcityreflections.blogspot.com

 
Ingen bild

La mor

30 juni 2013 18:19

Vilket underbart vackert kort min älskade dotter <3

 
Ingen bild

Karin

30 juni 2013 22:38

säger som F: Åh! <3

Vivi

1 juli 2013 12:33

Tack fina :)

 
Anna

Anna

1 juli 2013 23:59

Men fina du <3 Att vara gravid klär dig - det riktigt strålar om dig :)

Jag känner igen dina tankar så väl. Att vara lycklig, men orolig, förväntansfull och samtidigt halvt livrädd :) men sen, när du väl är där - då faller bitarna på plats. Och det kommer att kännas som det mest naturliga och som att du är född för att göra just detta - vara mamma <3

http://Livetmedskorpan.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se