MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 juni 2013

ZZZZLAPPEDAG !!!

Av Vivi - 29 juni 2013 11:32

YEY !!!!

En hel dag utan några andra planer än att ta det lugnt, fram tills nu har jag legat i soffan och slötittat på TV.  Yey ! Planen är att spendera lite tid här med er nu, men sedan krypa ned i soffan och kanske se en film, jag planerar att bo i min morgonrock alternativt mysbyxor heeeela dagen !!

  

Semestern var ganska fullbokad och jobbveckan intensiv då vi varit en kvinna kort, därför känns det riktigt bra att ha en sådan här dag framför sig.

Tänkte lägga upp några inlägg, så snart kommer ni kunna se lite fina bilder på magen Zandra har fotat & läsa lite om mina tankar om graviditeten kanske....

Vad hittar ni på nu under helgen ??

Min rosa bästa vän...

 

 
ANNONS
 
Emm

Emm

29 juni 2013 20:03

Härligt när man äntligen kan sätta sig ner efter en hektisk dag/ vecka :) Ha nu en toppenkväll! Kramar

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
Malin Bolander

Malin Bolander

29 juni 2013 21:34

Ojojoj, så mycket trevligt som har hänt sen jag tittade in här senast! (Förutom det med katten din :( ) Måste ju säga STORT GRATTIS till graviditeten! Hoppas att allt är fint! :)

Såg också att du varit lite varstans, Varberg bland annat! Reagerade inte på bilderna först, men när jag fick läst texten och kollat en gång extra på bilderna så kände jag ju igen mig! Hoppas ni hade det mysigt :)

Hoppas också att du haft en bra dag, (eller ja, dagar :)) och att allt är bra med dig :)
Kramar,

http://www.malinbolander.devote.se

 
Hanna

Hanna

30 juni 2013 01:32

Låter som att du är välförtjänt av en slappedag!! Hoppas du återhämtar dig ordentligt!

Kul förresten att jag tror jag har exakt samma morgonrock!

Många kramar

http://hannastankar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se