MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 26 juni 2013

Chokladmuffins med nutellagrädde

Av Vivi - 26 juni 2013 19:39

Vi har ett litet lotteri på jobbet, vi träffas en gång i månaden och tävlar om en viss god dryck på flaska.

Alla tar med en flaska och sedan drar vi lott, vi har en första pristagare, andra och sedan jumbopris. Den som vinner får alltid ta med fika till nästa lotteriträff och jag vann förra gången

Detta bakade jag till idag .... 

Nom Nom !!

 


VIVIS CHOKLADMUFFINS MED NUTELLAGRÄDDE !


MUFFINS (ca 10-12st):

3½ dl mjöl

2 tsk bakpulver

1dl kakao

½ tsk salt

1 tsk vanilj

2 ägg

2 d socker

175gr smält smör

1 3/4 dl mjölk

100gr finhackad mörk choklad


GRÄDDE

2 dl grädde

2 msk nutella


GÖR SÅ HÄR

1) Sikta ihop de torra ingredienserna

2) Vispa ägg, socker och vanilj poröst, vispa sedan ned mjölk & smör

3) Vispa/vänd försiktigt ned mjöl m.m i äggblandningen och ha tillsist i chokladen.

4) Häll i formar

5) Grädda i ca 20min i 175 grader

6) Låt muffinsen svalna

7) Vispa grädden, vispa sedan ned nutellan

8) Bred grädden på muffinsen & dekorera med ev. jordgubbar


 


 
ANNONS
 
Bodypalace

Bodypalace

27 juni 2013 08:02

Var signar jag på ett jobbkontrakt!? Jag kan ta jobbet när du är mammaledig ;) fiiikaa!

http://bodypalace.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se