MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 25 juni 2013

Semestern !

Av Vivi - 25 juni 2013 21:00

Så härligt jag har haft det !!

Jag är jättetrött och har nog inte haft så mycket semester på min semester, men jag har gjort en massa roligt!

Jag har firat min syster, fått umgås med fina Zandra, firat midsommar, fixat hemmma och varit på Öland!


Ölandsbesöket var intensivt, men väldigt mysigt.

Jag, mamma och Grace åkte över till Öland på söndagen och tittade runt lite på ön innan vi begav oss till en mysig liten stuga mamma hade hyrt på Solbergagård.

Det blir lite tjatigt att nämna allt vi sett, men mycket gamla barndomsplatser har det blivit, sevärdheter, en fika hos vänner/släkt och en guidad tur på kalmar slott. Som sagt så har det varit en intensiv men väldigt mysig liten tripp !


Några Ölandtips:

-Solberga gård hade både mysiga och prisvärda stugor, så det är värt att kolla upp om man ska bo på Öland!

- På väg 25 mot Öland precis vid Lessebo ligger ett litet oansenligt ställe som heter Tyroler Stugan, de hade otroligt god mat från Österrike!

-Ölandsglass i Borgholm får man inte missa ! Nom nom !

-Kalmarslott (som visserligen itne ligger på Öland) har guidade turer som är gratis, absolut värt att ta för att få veta lite mer om slottets historia.


Tyrolerstugan, ser ut som en vanlig liten vägkrog, men är mycket mer än så !

 


Ölandsbron !


Pippistugan vi bodde i på Solbergagård!  


 


Man kan även hyra stugor vid Källahamn... idyll !Vid Källa ligger även Källakyrka som är ca 800år gammal !

   


 


 

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

25 juni 2013 21:32

Åhhh så härligt! Jag längtar så himla mycket till min semester. Inte förrän v 32 är det min tur.. Den som väntar på nåt gott :)
Öland var det många år sen jag var till. Men vi hade så underbart väder när vi var där och det är riktigt vackert där. Skulle gärna åka dit igen..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggplatsen.se

Vivi

26 juni 2013 19:38

Det är långt tid, men som du säger...den som väntar på ngt gott ;)
Hoppas du då tagit en längre semester !
Kram

 
Ingen bild

K

25 juni 2013 23:39

Men vi då.. vi var ju också med på din semester ;) härligt det ser ut på Öland! kram

Vivi

26 juni 2013 19:37

Klart ni var och mysigt som tusan hade vi också !

 
Sojkas framtid

Sojkas framtid

26 juni 2013 08:51

haha ja det är det kanske men han kan också förvandlas till annat än en sötnos! ;)

http://blogg.alltforforaldrar.se/sojka

 
Hanna

Hanna

26 juni 2013 16:29

Undrar om det inte var där jag bodde när jag var på Öland för nästan tio år sedan...

Kram

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Anna

Anna

26 juni 2013 21:36

Ååh, det måste jag ju checka in! Är det liksom "riktig" mat (tänk knödel, schnitzel etc) eller är det mer som en buschenschank med jause? (Jag bor i Österrike sedan något år och har först nu på riktigt börjat uppskatta den österrikiska mat/vin/öl-kulturen =)

http://www.sugarrush.devote.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se