MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 juni 2013

En massa grattis !!

Av Vivi - 14 juni 2013 11:00


För någon dag sedan fyllde sötaste lilla systersonen år

Igår hurrade jag lite extra för världens bästa svärmor & husmor

I helgen firar vi bästa stora syster som blir ... 20+20 år  

Sedan i slutet av måndan fyller min fina pappa!

Juni är verkligen en helg med måååånga födelsedagar...

Vad gjorde folk i oktober egentligen ???

  

Har ni någon sådan månad då "alla" fyller år ?


Hipp hipp!!!

 

 
ANNONS
 
Bodypalace

Bodypalace

14 juni 2013 12:13

En tredje del av min släkt fyller år i november. Min enkla teori är att man stannar kvar längre i sängen kalla, mörka och ruskiga dagar vilket leder till mera sex för liva upp och ha lite kul ;)

http://bodypalace.blogspot.se

 
Sojkas framtid

Sojkas framtid

15 juni 2013 08:57

sv:Ja perfekta presenten! Kram!

http://blogg.alltforforaldrar.se/sojka

 
Jenny

Jenny

15 juni 2013 11:21

Sent i januari till tidigt i mars fyller fem personer i Johans familj (inklusive syskonbarn) + både Johan och jag! :P

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Bodypalace

Bodypalace

16 juni 2013 10:32

Haha ja oj då räknade jag lite galet för jag tänkte bakåt till februari. Men jag kan ju inte påstå att detta årets mars har varit så direkt vårig :P Och utmaningen får jag nog skrota för ingen vill vara med verkar det som. Bloggens daggliga sidvisningar har även minskat med ungefär 50% nu när det är sommar.

http://bodypalace.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se