MissVivis synvinklar

Alla inlägg under maj 2013

Av Vivi - 5 maj 2013 19:11


 


Det finns få saker som är så härliga som att sitta i solen med en glass, ett glas med ngt kallt och världens bäste make efter en lång promenad. På promenaden träffade jag dessutom på en arbetskamrat som är mammaledig och fick en liten dos bebis. Stort grattis till S och hennes fina lilla familj!

Det har varit en härlig dag idag och jag hoppas mitt promenerande kommer går mig fit for fight för vårruset som jag planerat att genomföra i morgon.


Igår var det också en härlig solig dag, mycket för att jag spenderade den i Helsingborg med fina Johanna.

Det blev en lunch på Mezo (mums), glass på Pistage, lite shopping och mycket härligt prat, skitsnack, babbel m.m    Tusen tack för en superhärlig dag och jag hoppas vi kan ta en träff snart igen.

Veckan som kommer händer det spännande saker och jag lovar att dela dem med er så klart....

Det ni !

Hoppas er helg varit underbar !! Kramar !!!!!


God lunch på Mezo


Glassiga Johanna

   ANNONS
Av Vivi - 4 maj 2013 10:30

Det händer ganska ofta nu för tiden att tjejjerna får besök.

Vi har 4-5 olika katter som brukar komma förbi och väldigt ofta går de fram till vårt stora fönster vid altanen och så sitter de och snackar lite med våra katter genom glasrutan.

Det kan vara riktigt underhållande och stackars Angelique blir alldeles till sig.

De är så söta de små liven !    


Jag undrar vad denna konversationen handlade om ?

 


 

ANNONS
Av Vivi - 3 maj 2013 15:00


Ha ha ha, love it !

Fler sådana här poliser tack !

Av Vivi - 3 maj 2013 10:14

Härligt med fredag eller hur, man har ju nästan haft två fredagar denna vecka , det gillas.

Idag slutar jag dessutom lite tidigare då jag måste hinna till veterinären för att ta bort Athenas stygn och förhoppningsvis få svar på biopsin och annat de gjort på henne.

Hon verkar iaf lite piggare och såret ser lite bättre ut.


Igår blev det ju en sväng på Gekås, men ärligt talat blev det inte så mycket roligt, bara lite praktiska saker som trädgårdssaker, bodylotion m.m. Hittade dock en bit nostalgi ....


Vilka  kommer ihåg dessa läppsyl ??

 


I morgon blir det faktiskt en sväng ned till Helsingborg för en fikadejt med fina Johanna.

Det var länge sedan vi träffades nu så det ska bli jätte härligt att ses igen. Tänk vad bra det här med bloggande är egentligen, hade ju aldrig träffat varken Johanna eller Zandra m.fl utan bloggen. Man kan verkligen skaffa sig vänner genom bloggen. Och vissa av er som jag inte träffat, men ändå har regelbunden kontakt med via bloggen känns ändå också som vänskap även om den är via nätet, vi fööljer ju varandras vardag och bryr oss faktiskt om varandra !  


Jag tittar in här under helgen för att svara på lite kommentarer och annat, nästa vecka däremot.... då kommer det hända grejjer på bloggen minsann....

Nyfikna ??   

Hoppas ni har en riktigt skön helg därute!


 Av Vivi - 2 maj 2013 15:00


 

Av Vivi - 2 maj 2013 09:45

Gud så härligt det är att vara ledig mitt i veckan och lika dant blir det nästa vecka !

Det som är ännu bättre är att jag nu inte är anställd av ett bemanningsföretag så jag förlorar inte lön när det är röda dagar ! Tjoho !!!

Igår tog jag en långlunch med finaste D & sötaste lillkillen, sedan blev det en ganska tidigt kväll faktiskt då jag fortfarande är rätt trött efter allt med katterna m.m
Idag har vi både hunnit med att städa lite inför svärmors besök i morgon och att röjja lite i trädgården. Har inte hunnit köpa växter, gräsgödning och annat ännu, men jag hoppas hinna det i helgen!

Alla trädgårdsmöbler är iaf framme och jag har faktiskt hunnit njuta lite av solen mellan varven !


I morgon är det jobb och sedan en spontan vända till Gekås efter jobbet. En arbetskamrat undrade om vi skulle åka dit och jag är inte svår övertalad. Det brukar dessutom vara lite mer lagom med folk om man åker dit en vända efter jobbet. Hoppas ni har haft en riktigt mysig valborg !!!


Lunch och lunchdejt !

   


Av Vivi - 1 maj 2013 09:00

En lite sen recension blir det, men bättre sent än aldrig.   


Förrförra helgen var alltså min mamma, min syster och jag på Vann SPA i Bohuslän.

SPAt ligger otroligt vackert vid en liten vik och omringat av skog, lokalerna är vackert utformade och smart placerade. Personalen är jättetrevlig , maten god och på det stora hela är det ett väldigt trevligt litet SPA. De har ju väldigt förmånliga erbjudanden, matpaket, SPA & boende från ca 1195kr.

Trots detta känner vi alla tre lite "nu har vi varit där", det känns inte som om vi kanske kommer besöka Vann igen i första hand.

SPA jag gärna besöker igen är bland annat hotell Skansen i Båstad, Yasuragit i Stockholm & Asian SPA i Varberg! Hotell Skansen bli nog faktiskt nästa år då jag & syster varit där, men inte mamma.


Lättast för att ge en bra bild av Vann är att dela upp upplevelsen i olika kategorier...


SPA

De hade en större pool, en utomhuspool (som dock bara är öppen sommaritd), bastu och ett par mindre varma inomhuspooler, ett bra utbud tycker jag. Däremot kändes det faktiskt inte helt fräscht i vattnet då jag bland annat hittade plåster och annat konstigt som flöt i de små poolerna... så minus för det.


MAT

Kanonbra service, vår kypare Oskar var kanontrevlig! Maten var riktigt bra, framförallt räkmackan till lunch är en succe. De försöker använda ekologiskt och närodlat vilket är ett stort plus. Matsalen var jättefint, litet minus för frukosten då de löskokta äggen var hårda, de fanns ingen grädde till pannkakorna och jag hade gärna haft lite mer frukt att välja på.


RUM

Rummen var lite slitna måste jag säga, lite hål här och där, men det var rent. Sängarna var riktigt sköna dessutom och det är ett stort plus tycker jag ! Lokalerna i övrigt var riktigt välplanerade och fina måste jag säga. Stort plus för matsal och musikquizet de hade på lördagskvällen.


BEHANDLINGAR

Här har vi ett ganska stort minus, de hade inte så många behandlingar i normal prisklass utan de flesta var riktigt dyra specialbehandlingar som faktiskt inte riktigt var värda pengarna, men personalen verkade kunnig och kompetent.


Så.... i slutändan kan jag absolut rekommendera Vann, men främst till de unga paret  som vill ett prisvärt alternativ eller till kompisgänget! Det var verkligen otroligt mycket par på detta ställe och ganska mycket unga människor. Själva SPAt hade kanske inte riktigt den där harmonin jag söker efter utan hade en mer uppsluppen stämmning.


Utsikt från en av trädäcken utomhus


Utsikten från den fina matsalen

 


Frukost

 


Bjussar på en bild från foajen & baren !

   


Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se