MissVivis synvinklar

Alla inlägg under maj 2013

Av Vivi - 11 maj 2013 12:19

Ringorm.... min jäkla katt har ringorm !

Jag är väldigt lättad över att det inte var något dödligt eller mer skadligt, absolut! Men nu väntar långt tid av provtagningar på båda katterna medecinering av Athena en vecka i stöten och framförallt.... total sanering av allt i huset i princip!

Som sagt, tro mig, jag är lättad över att detta förhoppningvis är ngt som går över och det viktigaste är att hon blir frisk. Men det är klart att när man är i vecka 20 och vill glädjas över sin mage och göra planer för framtiden, så känns det lite tufft att vi kommer få lägga en massa tid på att storstäda huset två gånger i veckan. Golv ska damssugas noga (helst varje dag egentligen), tvättas med ett speciellt medel, lister, soffa, säng, plädar, ja ....allt.

Man blir bara lite trött.

Men som sagt... katten lever och förhoppningsvis kommer detta försvinna, men det kan ta lång tid tyvärr.


Nepp...

Nu ska jag smita iväg och umgås med finaste K, en av de finaste vännerna jag har som verkligen behöver lite stöttning och uppmuntring.   


 Så här illa kan ringorm tydligen bli ...

 

ANNONS
Av Vivi - 10 maj 2013 15:00

Får man någonsin nog av roliga djurklipp ??


ANNONS
Av Vivi - 10 maj 2013 10:32

I onsdags hade jag & maken en liten dejtkväll, det passade ju bra eftersom vi båda var lediga igår (älskar röda dagar!!) Det blev en lätt "middag" på espressohouse och en tidig bio.

Vi såg Iron man 3, den var precis som man väntade sig tycker jag. Jag gillar ju verkligen Marwels filmer och detta var en typiskt sådan med mycket action och snabba roliga repliker. Bra & enkel underhållning helt enkelt, så är ni som jag och gillar denna typen av filmer så kan jag rekommendera Iron man 3 !


"Middag", mums mums !!

 


I går njöt jag faktiskt bara av att vara ledig, slappade framför TV. myste med maken under åskovädret vi hade och hade det allmänt skönt. Kände att jag verkligen behövde en sådan dag! Får försöka göra lite nytta i helgen i stället. I kväll ska jag dock bara ha fredagsmys och inte med vilka som helst utan med syster och hennes familj.

Det ska bli jättemysigt !! Resten av helgen är rätt så öppen , kanske en fika och lite fix där hemma.

Vad ska ni hitta på ???


 

Av Vivi - 9 maj 2013 20:01


 


Hej alla fina !!

STORT TACK FÖR ALLA ERA FINA KOMMENTARER, de värmer verkligen ska ni veta!

Tänkte jag kanske skulle berätta lite mer om vår lilla "babyresa" i detta inlägg, men var inte oroliga.... bloggen kommer inte helt plötsligt bara handla om barn och graviditet, det får mammabloggmaffian stå för   

Jag kommer fortfarande ha en "gott & blandat blogg".


Resan hit har egentligen inte varit så lång, men ganska jobbigt ändå.

Jag och maken har inte haft bråttom att bilda familj, men för ngt år sedan kände vi väl att "om det händer så händer det", vi ville försöka hålla en avslappnad attityd gentemot det då många verkar stressa upp sig när de bestämmer sig för att bilda familj.


Jag blev faktiskt gravid efter ett par månader och allt verkade gå bra, tillslut hade jag kommit så långt att jag berättade för släkt, vänner och abetskamrater, men i vecka 13 fick jag tyvärr missfall.

Detta är ngt som jag får berätta mer om i ett separat inlägg. Anledningen till att jag inte skrev om det direkt i bloggen är att det var så personligt, gjorde så ont och dessutom kändes det som om man gick ut officiellt att man försökte skaffa barn så blev det automatiskt en press. Det var iaf så jag kände.


Nu är jag i vecka 19 och pyret därinne beräknas komma den 3 oktober.

Jag har så klart varit orolig, dåliga minnen från missfallet har ibland gjort mig extra känslig och första veckorna var jag väldigt trött och mådde väldigt illa, därför blev bloggen och det sociala lite lidande.

Men det känns otroligt bra nu, efter ultraljudet i måndags känns det som jag kan slappna av mer. Det finns ett litet liv där inne som mår bra och verkar utvecklas fint,   

Det är fortfarande en lite overklig känsla , men nu efter allt med sjuka katter m.m så känner jag att jag faktiskt kan njuta av min graviditet och gå omkring och mysa & planera lite.

Tack igen till er som stöttat och grattat, det har betytt en massa !!


 

Av Vivi - 8 maj 2013 09:30

Efter gårdagens nyhet så kör vi på ett lite enklare inlägg idag.

Idag blir det en tidigt dag från jobbet och ledig i morgon *yey*

Tror jag firar det med att köpa lite blommor till trädgården.

     

Av Vivi - 7 maj 2013 20:15

Nu är det officiellt!

Igår var vi på ultraljud och det ser ut som att jag har ett friskt och väldigt piggt litet pyre här inne.

Det har varit svårt att inte berätta något för er kära bloggisar, endel av er har nog iof misstänkt något och några få vetat, men jag har av olika anledningar inte velat berätta förrän jag visste att allt var bra.

Jag lovar berätta mer för er sedan, men just nu ska jag mysa lite med maken och magen !   


 

Av Vivi - 6 maj 2013 16:00


För er som har Instagram och nyfiken på min spännande vecka...

Det kan komma en liten bild idag.....

Mitt alias är missvivi81

Av Vivi - 6 maj 2013 11:45


Jag tror inte jag egentligen behöver förklara denna sektion så mycket,

allt jag kan säga är att jag aldrig kommer bli för gammal för att se på tecknat.

Jag köper inte alla Disneyfilmer som kommer, bara mina favoriter och här har ni några av dem. Lilla sjöjungfrun kommer snart stå där också !   

Har ni någon favorit ??


 

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se