MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 maj 2013

Dagarna går så fort

Av Vivi - 30 maj 2013 19:49

Vi tvättar varje dag, dammsugar flera ggr i veckan, medicinerar... kvällarna tar slut så fort !

Sedan är man ju ganska trött och spenderar gärna lite tid i soffan när man hinner   

Det går så fort *poff* är veckan slut och magen lite större   Imorgon går jag in i v. 23.


I morgon ska jag också på AW (afterwork, japps jag är så cool att jag kallar det AW), det ska bli riktigt mysigt för nästan alla på företaget ska dit.

Appropå företag...

Fick reda på att vår nya chef ska sluta till midsommar, det känns otroligt tråkigt då han faktiskt är en av de allra bästa chefer jag haft och jag vet att många andra på företaget känner likadant.

Åh andra sidan har jag ju bara ett föräldrarvikariat och i mitten av september planerar jag att gå på föräldrarledighet, två veckor innan BF, vad som händer efter det får vi se   


Så ... en liten uppdatering i denna städande donnans liv   

Nu ska jag gå in och se vad som händer i ert !


  
ANNONS
 
Ida

Ida

30 maj 2013 20:14

Ibland går dagarna extremt fort. Man undrar vart tiden tar vägen!

SV: Kan ditt nuvarande tillstånd ha nått med din trötthet att göra kanske? ;) Själv blir jag nästan aldrig trött nu för tiden tyvärr. :/ Ja min mormor var en klok tant. Saknar henne extremt ibland. kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Karin

30 maj 2013 20:43

Tänk.. V 23 redan! Kram 💕

 
Margita

Margita

2 juni 2013 18:01

Tänkte precis säga samma som ovanstående....vad fort det går! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se