MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 28 maj 2013

Veckans tips...

Av Vivi - 28 maj 2013 11:30

ÄNTLIGEN ....

Jag har längtat som tusan efter att se den och ville egentligen se den på bio, men hade inte möjlighet...

Le Miserable´ !!!

Vilken film!

Nu är jag väldigt förtjust i musikaler, helst att se live, men denna musikal hade de verkligen lyckats filmatisera otroligt bra. Det var otroligt bra musik med bättre röstinsatser än väntat av fantastiska skådespelare.

Nu vill jag bara se det live också , så är lyckan gjord. Phantom of The Opera är min favorit, men denna kommer nog på andra plats av de musikaler jag sett och då har jag som sagt inte ens sett den Live!


Jag tänker faktiskt inte visa ett klipp ur filmen utan ett klipp som gjorts där de samlat bitar av de olika låtarna ur musikalen, alla framförda av samma artist.

Detta klipp är fantastiskt och Nick Pitera som sjunger är galet bra på att ändra sin röst !!

Lyssna och njut!


Fem tassar av fem för både film och detta klipp!!!

 
ANNONS
 
Margita

Margita

29 maj 2013 09:32

Helt galet bra! Tack för den Vivi! :)Nu fick jag också lust att se musicalen.

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se