MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 27 maj 2013

Lite efter...

Av Vivi - 27 maj 2013 19:09

Jag känner att jag liggger lite efter ...

Jag missade veckans tips förra veckan (men det kommer ett i morgon) och skrev inget om morsdag igår (men grattade förstås min mamma.... via FB, hon är nämligen och gottar sig utomlands och då får man nöja sig med en FB hälsning   ).


Jag hade iaf en toppen söndag med mina tjejjor även om en av oss saknades, hon var med oss i tanken iaf och skickade dessutom med fina presenter till oss andra, tack snälla M ! Fröken F hade även hon tagit med fina små goddiebags från USA till oss, snacka om att bli bortskämda !  

Det är aldrig konstigt när vi träffas även om det var länge sedan, jag är så tacksam för dessa tjejer som kan få mig må så himla bra och jag kommer sakna F som tusan nu när hon åker tillbaka över Atlanten. När hon kommer nästa gång kommer hon förhoppningsvis få hälsa på lilla pyret också   


Presenter & kladdig kladdkaka

 


 


   






 
ANNONS
 
Bodypalace

Bodypalace

28 maj 2013 08:36

Haha någon som varit lat i sommarvärmen och inte riktigt orkat baka färdigt kanske ;)

http://bodypalace.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se