MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 maj 2013

Nu är det sommar ...

Av Vivi - 17 maj 2013 09:32


Nu betämmer jag att det är sommar, fast det just nu är lite mulet!


 


Det vackra smycket är ett gravidsmycke som kallas Boula.

Det plingar lite lätt när man rör sig och det är meningen att bäbisen ska känna igen ljudet

så att när den kommer ut kan man t.ex hänga smycket på vaggan.

Själv tycker jag mest det är ett vackert smycke och jag använder det varje dag nästan. 

Jag fick det av mina finaste tjejjor !!

  


 


 
ANNONS
 
Niklas Persson

Niklas Persson

17 maj 2013 15:59

Här har det hänt saker vill jag lova! Gravid!!!

GRATTIS!!!!! :D

Dock, skorna ska vara mer öppna på sommaren!

http://farbrorn.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

19 maj 2013 21:33

Och fint är smycket med :)
Så somrigt fin du är. Vitt och blåblommigt skriker sommar! Jag har börjat använda mina ballerinaskor. Då är det sommar :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggplatsen.se

 
Hanna

Hanna

21 maj 2013 18:08

Om det stämmer eller inte vet jag inte.
Men det var ett fint smycke och det är ju värt ett försök så att säga!

Kramar

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Jenny

Jenny

22 maj 2013 07:19

Vilka fina solbruna ben!
Och ett jättefint smycket med en fin tanke :)

http://jennyelin.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se