MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 maj 2013

Grönt är skönt...

Av Vivi - 16 maj 2013 11:39

Jag ger snart upp, nu verkar bilen krångla också...

mindre än ett halvår efter att nybilsgarantin har gått ut....

Suck...

Nej vi kollar lite på hur fint det blivit utomhus & i vår trädgård

och tänker på annat ...

  


Välkomna ! Blommor, skylten & lilla minikannan köptes på blomsterlandet

 


Vet inte vad denna rosa heter, men den är ju så söt !


 


Körbärsträdet står i blom ...Syren, gul... något som jag alltid glömmer, Magnolian och körsbärsträdet !    


 


Älskar försommaren !!


   

 
ANNONS
 
Teskedsmamman

Teskedsmamman

16 maj 2013 11:56

Gul kan vara Forsythia kanske?! *har inga glasögon på mig*

Så fint ni har!! Här är jag lyckling om det är klippt gräs och inte leksaker överallt ;)

http://www.teskedsmamma.se

 
Eleonore

Eleonore

16 maj 2013 19:54

ÅH så fint, ser verkligen välkomnande ut! :D Det är verkligen något jag kan sakna med att inte ha trädgård, men jag får göra fint på balkongen nästa sommar istället!
Förstår att det känns fantastiskt att ni snart får en liten en! Det är ju en så underbar händelse att veta att man har ett litet liv i sin mage och ännu bättre blir det när den lilla kommer :D Jag är verkligen jätteglad för er skull när jag vet hur mycket det betyder!
Förstår också att det känns tungt att ha mycket annat runtomkring som gör att man inte kan vara fullt så lycklig som man hade velat vara.
Hoppas du får en fin fredag och helg! Kramar

http://fikamed.wordpress.com

 
Miimz

Miimz

16 maj 2013 20:11

Det brukar väl vara så, att när garantin tar slut så går sakerna sönder ;)
Vad fint med alla blommorna! Nu känns det verkligen att våren är här :D

http://daydream91.wordpress.com

 
Margita

Margita

16 maj 2013 20:51

Attans också! med bilen alltså, de kan verkligen vara en källa till stor irritation. Själv klarar jag mig utan, skulle inte ha råd och när jag hör sånt här så blir jag bara glad....*förlåt*...;) jag blir glad att jag inte har bil alltså! :D
Sååååå vackert nu, jag älskar också försommaren, mellan hägg och syrén, bästa tiden!

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Emm

Emm

17 maj 2013 20:58

Det är ju så otroligt fint att pyssla med växter och framförallt avkopplande! :) Kramar

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se