MissVivis synvinklar

Alla inlägg under april 2013

Av Vivi - 4 april 2013 11:00

Det finns en otroligt stilig Sibirisk kille som heter Algot.

Denna charmiga katt har min bloggvän Margita fött upp , tyvärr var hon tvungen att omplacera honom och nu kan inte familjen som tog hand om honom ha kvar honom.

Algot vill helst bo hos en familj där det inte finns hundar eller små barn
och där han får vara ute.
Algot är en jättetrevlig kille som söker ett trevligt hem och ni får gärna höra av er till Margita om ni själva känner att ni kan ge Algot ett bra hem eller känner någon som är intresserad!

Foto lånat av Matgita !

Mer om Margita kan du läsa här !


Mer om Algot och Omplaceringen kan ni läsa här
under kategorin kattförmedling- omplaceringar
.


 

ANNONS
Av Vivi - 3 april 2013 20:12

Det här med sommartid----

Egentligen är det ju gnt bra, men denna vecka UJ vad segt det har varit ! Man får verkligen släpa sig ur sängen på morgonen, det känns att vi flyttat fram en timma och just nu ...eller rättare sagt just DÅ när klockan ringer på morgonen vill jag ha tillbaka den timman.   

Tur att det är en kort vecka denna veckan !


Planen för helgen är mys, mys , mys och kanske en fika och ngn av mina närmaste kompisar känner för att vara sociala en stund *hint hint*, men på söndag blir det mys hela dagen.

Jag överraskade ju maken med en lite extra fin present på alla hjärtans dag och på söndag ska han utnyttja den. Det blir en SPA-dag på Hotell Tylösand ! Ibland får jag ju lov och skämma bort honom också !

Appropå SPA så tror jag att jag ska lyxa till denna onsdagskväll (eftersom Greys är inställt *snyft* ) och ta ett bad, passar perfekt då det fortfarande är alldeles för kyligt för att vara april för min smak !


Många kramar alla mina fina !


Förra påsken gjorde jag fint ute, detta året är allt fortfarande genomfruset !

 


ANNONS
Av Vivi - 3 april 2013 09:30


 

Av Vivi - 2 april 2013 11:30

Vi gick ju på bio i helgen och såg en film jag tycker ni ska se ...


The host !


Denna film är baserad på böcker skrivna av samma författarinna som skrivit twighlight böckerna, får erkänna att jag inte läst ngn av dem, men nu är jag lite sugen på att läsa just dessa böcker. Jag gillade verkligen handlingen i filmen, även om man sett många filmer som handlar om att aliens tar över jorden så hade denna en anna vinkling.

Jag tycker denna filmen var bättre än twighligtfilmerna och tycker absolut ni ska se den !

Fyra starka tassar av fem !


 

Av Vivi - 1 april 2013 18:00

Det har varit en väldigt lugnt, men väldigt mysig påskhelg, gud så skönt det har att varit att vara ledig !!  Det känns som om allt gått i ett sedan jag började mitt nya jobb och allt händer samtidigt, så denna långhelgen var mer än välkommen. Vi har tillochmed varit liiite sociala !


Ni som följer mig på instagram har redan sett en del av fotona, men för er andra kan jag berätta att vi besökt släktingar och goda vänner i påsk. En tur till Växjö blev det för en mysfika med min morbror och hans familj och kvällen spenderade vi med fina J & D som vi inte träffat på länge. Vi hade jättetrevligt, åt en god middag, blev bjudna på bio, kalasfrukost och spelade lite spel.

Herrejösses vad vi har blivit bortskämda helt enkelt.


Min morbrors kanin är lika fluffig som våra kissar, man blir ju liiite sugen.

  


Lyxfrukost ! 


Komemr inte ihåg vad detta spelet hette, men kul var det, vi vann mot killarna !

   


På hemvägen lyckades jag med något ovanligt klantigt, jag hade en flaska Wellness dryck i knät och välte hela över mig, det jag inte hade räknat med var att jag inte skruvat åt korken....

Först satt jag bara dumt och stirrade på den växande pölen i knät och sedan blev det fart på mig, kan säga att jag var dyngsur ...tillochmed trosorna !!

Tips ... spill inte saftliknande dryck just där, det är vääääldigt obehagligt!   

Men det enda jag kunde göra var att skratta, det måste sett hystoerisk roligt ut och som sann bloggare, så är ju första tanken att dokumentera olyckan !


 


HOPPAS NI ALLA HAFT EN TOPPEN PÅSK !!

MÅNGA KRAMAR !!

 


 

Av Vivi - 1 april 2013 13:00

Det var ju det där med ork och inspiration...

Känner att jag börjar tappa både ork och lust till att sitta framför datorn, det har gått så långt att jag funderat på att ta en bloggpaus, men det vill jag ju egentligen inte.

Jag tror nog att lusten kommer tillbaka snart, men senaste tiden har det varit på gång så mycket i mitt liv som tagit oerhört mycket energi, det blir liksom inget över när jag väl är ledig.

Lovar att berätta mer om vad som pågår längre fram, men just nu försöker jag bara ta mig igenom denna perioden så gott jag kan!

Kan iaf tala om att ni läsare och framförallt ni bloggisar därute betyder en massa för mig. Blir alltid lika glad över er värme & era kommentarer !! Tack för att ni inte ger upp !

  


 Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se