MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 april 2013

EN AGENTUR JAG VILL HA SVAR IFRÅN...

Av Vivi - 29 april 2013 18:52

Kommer ni ihåg om modellagenturen jag berättade om som för något år sedan stått utanför sthlms centrum för ätstörning ?

"Rykterna" säger att MIKAs är en av de som stått utanför!

Jag har skrivit på deras facebookssida och frågat vad de har att säga om saken.

En seriös agentur skulle bekänna färg och säga att de agenter som stått utanför hade blivit sparkade.

Så MIKAs... om ni läser detta , vad har ni och säga om saken ?

Vill man som agentur vända detta så hade man ju kunnat vara en av de första i branchen som sållar bort de modeller som har för lågt BMI, det hade iaf varit ett första steg.


  

 
ANNONS
 
Bodypalace

Bodypalace

30 april 2013 13:23

Om det är sant så blir man ju inte speciellt förvånad. Bara att kolla deras hemsida med alla modeller som ser väldigt smala ut.

http://bodypalace.blogspot.se

 
LADY THIRTY

LADY THIRTY

30 april 2013 21:37

Hörde lite om det där... Galet...

Hoppas att du har en fin Valborg.

kramkram

http://ladythirty.blogg.se

 
Bodypalace

Bodypalace

1 maj 2013 18:17

Jag läste lite på deras facebook vad de hade svarat på kritiken. Först förnekade dom ju att det skulle ha ha hänt, men ju mer man läste så kunde man läsa att det kan ha funnits personer som man inte haft "koll" på som kunde ha gjort saker och att även personer ljugit om att de var från deras företag. Yeah sure! säger jag till det.

http://bodypalace.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se