MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 april 2013

Berättelsen om Pi...

Av Vivi - 29 april 2013 13:00

Jag har läst boken och den var otroligt bra, därför var jag lite misstänksam när de släppte filmen.

Jag hade svårt att föreställa mig att filmen skulle kunna ge en rättvis återspegling av boken,

dessutom kändes det som de hade satsat mer på 3D effekterna och mindre på handlingen.

Jag hade dock fel ...

Boken är som vanligt fortfarande bättre, men filmen är riktigt riktigt bra !

Jag tycker ni ska se Berättelsen om Pi, det är en gripande och väldigt spännande film,

vad den egentligen handlar om, ja det får ni se själva ....


Fyra tassar av fem !


 
ANNONS
 
Emm

Emm

29 april 2013 15:56

Den var så vacker så att man bara satt och gapade genom hela filmen. Jag tyckte verkligen om den. Kram

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
Sofia

Sofia

29 april 2013 17:54

Ja blev lite besviken faktiskt, trodde denna skulle bli en 5 poängare men hade velat ha lite mer film på land med. Var ju bara i båten nästan.. Men väldigt bra gjord :)
Kramis

http://bian.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se