MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 28 april 2013

Vår-tecken...

Av Vivi - 28 april 2013 18:06

Helgen har varit helt okej, mår bättre nu och räknar med att gå till jobbet i morgon.

Athena verkar må bra, men det är en del pyssel med baddanden av sår flera ggr/dag , medecin &  dålig sömn på nätterna då vi får ha katterna isär och tratt på Athena för att hon inte ska slicka på såret.


I morgon är mamma & pappa snälla nog att titta förbi och hålla ett öga på katterna och på tisdag är det ju valborg och halvdag. Inga stora planer under veckan mer än ngn ev. fika, det blir till att ta hand om kissarna. På fredag blir det till att åka till vetrinären, ta bort stygn och förhoppningsvis få svar på alla prover & biopsin de gjort.


Det har iaf varit underbart väder i helgen och i lördags satt jag ute en stund i solen med en god vän på verandan, jag som alltid föreläser för andra hur stark vårsolen är lyckades ju naturligtvis bränna mig.

*himlar lite med ögonen åt mig själv*   


Här är lite vårtecken från helgen !

     


Hoppas ni haft en riktigt fin helg!!!


 

 
ANNONS
 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

28 april 2013 18:35

Gott att du mår bättre!!Vilket härligt väder ni haft här på bästkusten har det varit molnigt och regnat emellanåt, men förra helgen hade vi dock en kanonhelg;)Fint möbelset ni har!
Ush för fina Athena vad var det för sår hon hade? Lille Texas här har fått ett sår två ggr på svansen, riktigt illa alltså och veterinären tror att han får ngt insektsbett och får en allergisk reaktion på det för jösses vad det sett ut såret poff säger det och helt plötsligt hur stort som helst, då är det pencillin som gäller o tratt..stackarna =( Undrar vad det är för jäkla insekt?

http://hummingbird.blogg.se

 
Patricia

Patricia

28 april 2013 22:19

Det är ingen fara vännen. Jag hinner knappt med att besöka bloggar jag heller, de ligger inte först på prioriteringslistan. Låter som om du haft en tuff period nu. Hoppas det är över snart, så du får lugn och mår bättre♥

Jo hjärtat blöder mycket. Satt innan och kikade igenom de här kattbilderna och det gjorde ont i mig. Vill åka tillbaka till dem och ge dem massa mat.
Förhoppningsvis finns det fler hotellgäster som är som jag och pysslar om dem lite.

Kramar

http://patriciac.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se