MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 26 april 2013

Helt slut...

Av Vivi - 26 april 2013 13:38

Först och främst...

Tusen tack för era stöttande och gulliga kommentarer !


Här hemma är det ...som det är.

Orkar snart inte oroa mig mera... i över ett och halv år har jag oroat mig, det har hänt så mycket tråkigheter och detta året trodde jag det skulle vända. Det blev lite bättre på jobbet och privat gick saker och ting allt bättre och sedan detta med katterna. Kan det itne vara nog någon gång !

Jag sitter hemma med "någon slags virus" som läkarn uttryckte det, men ska jag vara ärlig trot jag mina symptom till stor del beror på stress. Man känner sig som en ganska ynklig människa som knappt tål ngt, samtidigt.... hade någon av mina vänner gått igenom vad jag gjort hade jag iten tyckt det var konstigt alls.

Någon som känner igen sig ?


Ush nej ... nu får det vara slut !

Idag ska vi äntligen få hem vår katt och förhoppningsvis ett svar på vad det är /var för fel på henne och förhoppningsvis blir det inte ytterligare veckor av konstant kattbråk.


Nej, nu ska jag sluta gnälla.

Förlåt, jag är bara så trött.

Bloggen får tyvärr hamna ännu längre ned på priolistan än vanligt ...


  

 


 
ANNONS
 
Fia

Fia

26 april 2013 15:52

Åh fina... :( Man FÅR känna sig ynklig ibland - särskilt när allt läggs på hög som det gör för dig. Tyvärr är det ju sådär, att ju stressigare allt är och ju mer elände som drabbar en, desto mer mottaglig blir man för virus och bacillusker. Orättvist och allmänt urkigt.

Tänker massor på dig och skickar positiva vibbar i form av fågelkvitter och syréndoft över havet. Håll ut, vännen! Better days are coming.

Tusen kramar!

http://emeraldcityreflections.blogspot.com

 
Emm

Emm

26 april 2013 19:44

Stress kan ställa till med så mycket! Jag hoppas att du får en behaglig helg. Kram

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
Anna

Anna

27 april 2013 08:32

Men fina du, hur är det egentligen?!
Att det inte räcker med elände för er?! Hur mår athena? Har ni fått några svar?
Vet du...det ÄR inte det minsta konstigt att du mår dåligt. Du skulle behöva en låg sjukskrivning och en semester. Att få åka iväg några veckor och ladda batterierna och ladda batterierna.
Hoppas ni får en fin helg ändå.
Krama

http://Livetmedskorpan.blogg.se

 
Sussi

Sussi

27 april 2013 12:26

Är så ledsen för er som haft ett sånt.. Pissigt.. År! Håller allt tummar nu för att från nu kan det bara gå uppåt. Hoppas Athena är hemma nu och mår mycket bättre! Jag hoppas även du mår mycket bättre. Förstår att bloggen hamnar långt ner, vi finns kvar här när du är redo. Inte gnäller du!! Ibland måste man bara få uttrycka sina tankar. Man kan inte alltid vara på topp.

Ha en härlig helg
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggplatsen.se

 
Bodypalace

Bodypalace

28 april 2013 13:02

Jag vet hur det känns. Sitter i en liknande båt som dig. De senaste två månaderna har jag haft stress som påverkat hjärtat att jag knappt orkat gjort något alls. Mina djur är inte sjuka men har nära och kära som är sjuka. Har en morfar med bröstsmärtor och en bror med nervproblem i halsen som gör att han inte kan äta normalt. Och nu i veckan träffade jag en urolog på sjukhuset som talade om för mig att om jag har otur så jag kan få svårt att få barn i framtiden. Bara oro och stress som gör en väldigt deppig tyvärr. Men det är väl som man säger, det som inte dödar en stärker en bara :) Bara att kämpa sig igenom det tillsammans :)

http://bodypalace.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se