MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 24 april 2013

Sjuk & sjukast ....

Av Vivi - 24 april 2013 13:08

Andra dagen jag är hemma från jobbet idag, huvudvärk, ont i kroppen och orkeslöshet är väl kännetecknen.

Tror ärligt talat att all stress med katterna + sömnbristen har lett till detta och det verkade läkaren tro också. Får se om jag kan gå till jobbet i morgon   


Ändå är jag inte sjukast i familjen, igår fick min make åka till djursjukhuset akut då Athena hade två konstiga sår under pälsen. När vi kom dit hittade läkarna ännu flera och på vissa ställen gick pälsen att dra bort...   

Min stackars lilla katt, räckte det itne med att Angelique blev diagnostiserad med epilepsi ??

Nu sitter jag här hemma bara med en katt då Athena fick behållas för observation.

De  vet inte säkert vad det är, men det kan vara en allergisk-reaktion på pälsbehandlingen hon fick, jag ska ringa vetrinären i morgon igen för att se om du kommit fram till något. Det skär verkligen i hjärtat när man får åka hem utan katt och jag vet att hon är där ensam och orolig. Hon vill inte äta, men de matar henne så förhoppningsvis får hon i sig vad hon ska.

Vet att de är duktiga på klinikeni Våxtorp där hon är, men det gör fruktansvärt ont i hjärtat ändå, det är ju mina små pälsklingar.

Håll tummarna för oss nu att det ska vara slut på elände och att Athena blir frisk och kry, att det inte är ngt allvarligt!

Pälsklingar....  

 

 
ANNONS
 
chris

chris

24 april 2013 16:24

Ta hand om dig! kram

http://chriisss.blogg.se

 
Emm

Emm

24 april 2013 19:04

Hoppas verkligen inte att du håller på att bli sjuk! Kramar

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

24 april 2013 22:13

Va tråkigt att höra att både du och kissekatterna är sjuka! :/ Hoppas ni alla mår bättre! <3 kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Margita

Margita

25 april 2013 10:32

Men nej! Nu får det räcka tycker jag! Stackars katterna och stackars dig! Hoppas det snart blir bra igen!! Kram

http://sengas.bloggplatsen.se

 
fina frun

fina frun

25 april 2013 11:29

Åååh stackarna :( vad oroligt för er! Kram!

http://finafrun.se

 
Sussi

Sussi

27 april 2013 12:22

Nä, vad tråkigt. Var det epelepsi allså. Nog finns det bra hjälpmedel mot det men det är inte kul. Mamma och pappas förra katt hade det. Förstår att du är orolig igen nu när det är dags igen. Hoppas verkligen inte Athena råkat ut för något allvarligt. Kanske hon också är stressad över allt?
Hoppas verkligen du kommer tillbaka till jobbet snart. Antagligen är du stressad. Låter som symptom på stress? Krya på dig och jag önskar er allt gott <3

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggplatsen.se

 
Margita

Margita

29 april 2013 21:25

men nej! Konstigt att det ofta blir fler saker som händer på samma gång. Stackars dina katter, nu får det vara nog tycker jag. Bra att du mår bättre och förresten, de där såren, vet veterinären vad det är för något? Så jobbigt när fyrfota vännerna blir sjuka. Kram

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se