MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 10 april 2013

SMS-inbjudan...

Av Vivi - 10 april 2013 15:37


I veckan fick maken ett väldigt trevligt SMS,

ungefär så här stod det :

"Hej! Ni är välkomna till vårat bröllop, för mer information se hemsida ....."

Jag satt och pysslade med våra inbjudningar för att spara lite pengar
(och för att jag faktiskt tycker det är roligt), men pengar kostade det en del ändå,
så jag tycker faktiskt detta var lite rolig idé !

Kanske kan det verka lite opersonligt,
men ni har ju inte sett den otroligt proffiga och snygga hemsidan de har gjort.

Jättefin är den och minst lika personlig som ett inbjudningskort !

Kanske en ny trend ?


Nu har vi två bröllop vi ska gå på i sommar & det ska bli jätteroligt !!


Våra inbjudningkort som skickades ut i genomskinliga cellofankuvert !

    

 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

10 april 2013 15:52

Åh vad roligt!
Jag ska på bröllop 22 juni, ingen mindre än min storebror som ska gifta sig! :)

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

10 april 2013 21:56

Jag har blivit bjuden på bröllop via sms, men den gången blev jag besviken. Dock var det inte mer än en inbjudan till ceremoning i kyrkan. Men detta smset verkar vara mer eftertänkt. Kul med en hemsida. :) Annars är nog ett riktigt kort att föredra, tycker jag.

SV: Hoppas kissen mår bättre nu och att det går bra hos vetrinären imorn! kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

11 april 2013 21:50

En hemsida var lite skoj. det tar ju lite tid att göra en sån och få den som man vill ha den. Fast lite skojigare är det nog att få en inbjudan. Oftast är dom så fina så dom får pryda kylskåpet..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se