MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 28 mars 2013

Flyga & fara

Av Vivi - 28 mars 2013 10:22

Idag är alltså dagen man ska packa ihop det nödvändigaste , sätta sig på kvasten och dra iväg.

Någon annan som ska flyga och fara i helgen ? 

  

Själv får faktiskt resan vänta tills i morgon, idag ska det handlas, fejas, bakas och sedan mysas. I morgon drar jag däremot rakt öster ut för att hälsa på släktingar och goda vänner. Vi vågar inte vara borta från katterna för länge trots att Angelique går omkring där hemma som hälsan själv,  så det blir inte ett allt för långt besök, men jag ser verkligen fram emot att få träffa lite folk. Har nog varit löjligt osocial senaste tiden.


Resten av påsken blir det till att ta det lugnt, försöka njuta lite av vädret, äta lite godis...fira påsk helt enkelt !

Själva då ? Vad har ni för planer!

Med risk för att lova för mycket IGEN .... men jag hoppas verkligen jag kan ta igen lite tid med er fina läsare och bloggisar !! Tack för att ni inte ger upp !

GLAD PÅSK !!!!

 


 
ANNONS
 
Emm

Emm

28 mars 2013 18:12

Vad mysigt med skärtorsdagsmys!! Kramar

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

28 mars 2013 19:29

Glad Påsk söta du! Här blir det väl också lite firande men inte så värst mycket har varit så mycket med kalas osv..

http://hummingbird.blogg.se

 
Hanna

Hanna

1 april 2013 00:41

Låter verkligen som en fin påsk! Även om det inte blir en lång visit så är det nog!
Kramar

http://hannastankar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se