MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 25 mars 2013

En sektion i filmhyllan

Av Vivi - 25 mars 2013 11:30


 


Här har ni ännu en sektion i mig filmhylla, fantasy! Gärna sådan från 80-talet !

Älskar de äldre fantasyfilmer som Willow, Den oändliga historien, The Legend och The Labyrith (som dessutom David Bowie spelar i), de har inte alltid världens bästa effekter så klart,
men de är ändå så underbart härliga filmer.

I denna sektion står ju även min absoluta favoritfilm...

Pans labyrint!   Det är den bästa film jag sett, men den är lite nyare.


 

 
ANNONS
 
Hanna

Hanna

25 mars 2013 12:16

Ironiskt hur lik filmsmak vi har. Burton är ju fantastisk och jag älskar massa övernaturligt, eller där de vrider lite på verkligheten. Pans Labyrinth är en fantastisk och sorglig film.

Svar: Ja, jag skall flytta till Oslo är planen. Så letar både jobb och lägenhet för tillfället.

Kramaar

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Sofia

Sofia

25 mars 2013 16:52

Kan förstå att det blir dyrt :) Ja älskar verkligen Eragon!! :)

http://bian.bloggplatsen.se

 
Per

Per

26 mars 2013 21:15

The Labyrinth är en av mina absoluta favoriter genom tiderna. Jag kan än idag komma på mig själv att jag nynnar på slutlåten... David Bowie är magisk i filmen!

http://intermsofi.tumblr.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se