MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 24 mars 2013

En väldigt jobbig lördagsmorgon....

Av Vivi - 24 mars 2013 18:50

Tidigt i lördagsmorse vaknade jag & maken av konstiga ljud ute i vardagsrummet, det lät som om katterna krafsade runt väldigt mycket. Maken gick upp för att kolla läger och sedan hör jag honom bara skrika "nej nej nej".

Jag rusar så klar upp för att se honom hålla i vår minsting som ligger på golver och krampar med vit fradga runt munnen. Hon låg så i kanske en minut tills hon sedan slutade. Det var verkligen otroligt läskigt.

Vi ringde ned till djursjukhuset i Helsingborg det första vi gjorde och fick veta att detta "kan hända", "en gång är ingen gång". Veterinären sa att det var väldigt svårt att komma fram till vad det kunde vara då hon aldrig haft ett anfall tidigare och ätit & druckit som normalt innan.

Vi var välkomna in om vi ville ta prover, annars tyckte hon att vi skulle avvakta och åka in om det händer igen.

Med tanke på hur stressad lillan blir av att åka bil kände vi att vi avvaktar. Epelepsi var det första man tänkte på,men hon har mått bra hela dagen igår och idag, ätit, druckit, gått på toan och varit sig själv.

Man blir ju bara så otroligt orolig och helt förtvivlad när något sådant här händer ens lilla pälskling !

Det blir inte jättekul att åka till jobbet och lämna henne ensam i morgon dock, tackochlov att det är en kort vecka.


     


Idag har jag annars haft mitt härliga bokbytargäng hemma hos mig och jag hade verkligen bullat upp, bakade hela förmiddagen ! Det var lika trevligt som vanligt även om jag försökte byta till mig lite färre böcker än vanligt, har en massa att läsa här hemma nu.


  
ANNONS
 
Miimz

Miimz

24 mars 2013 19:25

Förstår dig, det är inte roligt alls. Vår fågel får några liknande anfall :S

http://daydream91.wordpress.com

 
Ida

Ida

24 mars 2013 22:52

Men fy va hemskt! Låter ju inte så normalt att katter gör så. Hoppas det inte händer igen då och att allt är bra nu. kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Fia

Fia

25 mars 2013 14:53

Fy vad läskigt! Hoppas att det inte händer igen. :( Kramar till er

http://www.emeraldcityreflections.blogspot.com

 
Margita

Margita

26 mars 2013 09:53

men fy vad hemskt med pälsklingen!! Mår hon bra nu? Visste inte att sånt kan hända och "inte vara nåt". Hoppas hon slipper det i fortsättningen. Pussa henne på nosen från mig.
Låter verkligen roligt med bokbytarkväll.
Kram

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Anna

Anna

26 mars 2013 22:13

Nej men fy vad läskigt. Stackars liten :-/ Hur har det gått då? Har hon klarat sig utan anfall sedan i söndags??? Ska ni ta prover och ta reda på vad det kan vara?
Usch vad hemskt :-/
Hoppas verkligen att det inte händer igen!!!

http://Livetmedskorpan.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se