MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 18 mars 2013

EN TITT I FILMHYLLAN

Av Vivi - 18 mars 2013 11:00


 


Här har ni nog mina favoritsektion i vår filmhylla, underbara Tim Burton !!

Alla dessa filmer är regisserade eller producerade av Tim Burton på ngt sätt oc det finns inte en film jag itne gillar, bara de jag tycker mer eller mest om !

  

Det som gör att jag förmodligen tycker så mycket om hans filmer är att de nästan allihop är sagor för vuxna. De har ofta en mörk underton, men nästan alltid mer eller mindre lyckliga slut.

Enligt mig fångar Tim Burton sina fans med jälpa av den där magiska känslan när man sätter på en av hans filmer. Han väljer dessutom otroligt bra personer att samarbete med som Danny Elfman som gör mycket av musiken till hans filmer och så underbara skådespelare som Johnny Depp, Helena Bohem Carter m.fl

Ärligt talat har jag aldrig blivit besviken på en Tim Burton film.

Min favorit ? .... väldigt svårt att säga,

men den jag sett flest gånger än nog Kalle och Chokladfabriken.  


Är ni Tim Burton fan ?


 
 
Harry

Harry

18 mars 2013 15:35

Tim Burton gör oftast, inte alltid, bra och makabra filmer. Svart humor med klass.

http://www.casinoerbjudande.com

 
JoHaNNa

JoHaNNa

18 mars 2013 16:01

haha karma är farligt, därför man ska vara vara snäll mot sin omgivning :) jag hade en underbar födelsedag, förutom bakfyllan då ;)

idag titta bebisarna ut en sväng, men mamman är så överbeskyddande, så vi får inte se så mycket av dom alls. haha! men snart kan hon nog inte hålla dom inlåsta i huset längre ;)

oh tim burton. jag älskar hans filmer.. har faktiskt alla tre - kalle, alice och dark shadow. sleepy hollow den har jag däremot aldrig sett. inte tänkt på att det är tim burton som gjort. måste se den snarast :)

kramar

http://johannaspratstund.blogg.se

 
Liene

Liene

18 mars 2013 16:07

sv: Ingen fara med att du svarar lite sent.
Ja, vem som helst kan ha ätstörningar, oavsett utseende och tvärtom, man kan vara sund oberoende på utseende och sen har man olika gener.
Jag tror att vi har ett visst system i vår kropp som vi ska respektera. Vi kan inte äta för mycket men inte för lite heller, beroende på hur vi känner. Man mår så mycket bättre när man äter hälsosamt, också mentalt :)

Har faktiskt inte sett många av hans filmer.

http://lifefromwithin.blogg.se

 
Liene

Liene

18 mars 2013 16:07

Juste, vill att du kollar mitt sista inlägg :)
Kram

http://lifefromwithin.blogg.se

 
chris

chris

18 mars 2013 17:12

inte sätt många av hans filmer.

http://chriisss.blogg.se

 
Ida

Ida

18 mars 2013 23:32

Ser ut som att vi har samma filmsmak! Jag älskar nästan allt som Tim Burton varit inblandad i! Har även många av de filmerna du har. kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Hanna

Hanna

19 mars 2013 11:41

Åh, jag älskar också Tim Burton! Precis som du säger så gör han sagor för vuxna. Jag tycker också om honom för att han inte alltid följer den dramaturgiska mallen till punkt och pricka (jag gick en kurs där vi gick igenom dramaturgin, vilket var kul men för enkla filmer kan jag räkna ur slutet på alldeles för tidigt efter det och det är mindre roligt. Tim Burtons filmer är inte lika lätta att räkna ut för att de tar ofta oväntade vändningar och sen är det väldigt mysiga trots sin mörka underton.

Svar: Det är klart att du svarar på sådana frågor utifrån dina senaste erfarenheter. Om du frågar mig om fem år så kommer svaret kanske inte vara lika självklart - eller så kommer det vara lika självklart men svaret kommer att vara annorlunda. ;).

Kramar
Kramar

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

19 mars 2013 14:19

AV de där filmerna på bilden kan jag bara minnas att jag sett Chokladfabriken och Edward Scissorhands, men de två har jag gillat väldigt mycket:)

Haha, jag trodde också att våren var på väg nu, men nja vädret verkar inte riktigt hålla med oss. Till påsk hoppas jag att det ska ha hunnit bli ordentligt väder bara.
Ja, helgen i Skåne var mycket mysig. Vädret förstörde mina fotoplaner bara, men vad gör det. Det var skönt att bara komma hemifrån lite:)

Stor kram♥

http://patriciac.blogg.se

 
Bodypalace

Bodypalace

19 mars 2013 16:32

Har börjat gilla Burtons filmer mer och mer på slutet faktiskt. De flesta filmer med hans inblandning skiljer sig så mycket från andra filmer. Sweeny Todd har jag dock inte sett.

Det är så alltså? Då har ju alla lurat mig med att man måste vara med i kyrkan xD

http://bodypalace.blogspot.se

 
Emm

Emm

19 mars 2013 17:03

Åhh jag avgudar Tim Burton. Edward Scissorhands är ju en av de finaste filmerna som finn :) Kram

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
Jenny

Jenny

23 mars 2013 18:47

Jaaa, han är fantastisk! :-)

http://bloggplatsen.se/jennyelin

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards