MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 februari 2013

Ted....

Av Vivi - 15 februari 2013 12:00


Jag har en riktigt bra tips på helgunderhållning ...

TED!Det är en riktig tunderhållande film som faktiskt inte bara är rolig,

den är faktiskt lite smårörande också ! 

Det märks att skaparna av Family Guy har ett finger med  i spelet, det är lite den typen av humor.

Jag gillar den! Se den !

Fyra tassar av fem !!


 
 
ANNONS
 
chris

chris

15 februari 2013 14:21

ted är skit bra!

http://chriisss.blogg.se

 
Miimz

Miimz

15 februari 2013 18:09

Den var riktigt bra. Jag skrattade nästan genom hela filmen :P

http://daydream91.wordpress.com

 
Sojkas framtid

Sojkas framtid

15 februari 2013 21:10

Tack för tipset! :)
Trevlig helg! <3
Krams!

http://www.sojka.se

 
Anna

Anna

19 februari 2013 12:03

Yeeeej, mer filmtips :-)
Har du något tips på en bra snyftfilm?
Typ i stil med The Notebook eller Broarna i Madison County (som för övrigt är de två bästa filmer som gjorts...någonsin!!!)

http://livetmedskorpan.blogg.se

 
Ida

Ida

20 februari 2013 13:09

Jag har faktiskt varit sugen på att se den men är rädd att det är lite väl överdriven humor för min del. Lite som det tyvärr kan vara i Family Guy ibland. Men jag kanske vågar se den ändå? kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se