MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 februari 2013

GLAD ALLA HJÄRTANSDAG !!

Av Vivi - 14 februari 2013 19:45

Hej alla fina !!

Fortfarande en tröttis, men ikväll känns det nästan liiite bättre

och jag ska nog kunna spendera lite tid mer er fina läsare & bloggisar!


Idag är det alla hjärtans dag, en fin dag tycker jag!

Jag tycker inte man behöver ge en massa presenter och så på denna dagens egentligen,

men det är fint med en dag som uppmuntrar en att uppmärksamma de man älskar lite extra!

Själv planerar jag på att faktiskt skämma bort min make lite extra,

han är så bra på att skämma bort mig så när han kommer hem från sin badminton ikväll

ska han få en liten överraskning!

Nej inte en sådan ...   snuskiskar *fniss fniss*

En dag på SPA med sin fru ska han få !


Jag hoppas ni har en underbart mysig alla hjärtans dag hur ni än firar och vilka ni än firar med!

Jag vill passa på att idag tala om för er att ni läsare och bloggvänner betyder en massa för er, alla besökssiffor sporrar mig och alla underbara kommentarer har ofta hjälp mig de dagar som varit lite tunga.

Stort tack för att ni finns !!!


   

 
ANNONS
 
trollet

trollet

14 februari 2013 21:04

Happy Valentine!! =)
Superfin utmaning...

http://lchftrollet.blogg.se

 
Hanna

Hanna

14 februari 2013 21:43

Jag håller med, det är fint med en dag som uppmuntrar till att visa kärlek till dem i din närhet. Just grejen med att köpa massa saker tycker jag inte om, men laga en middag och ta sig tid till att äta tillsammans i lugn och ro - sånt är skitbra. Visst, du kan göra det vilken dag som helst... men en del behöver en liten knuff.
Kramar

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Emm

Emm

15 februari 2013 20:53

Det låter fantastiskt med spa tillsammans. :) Hoppas ni hade en fin alla hjärtans dag, du och gubben ;) Kram

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se