MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 8 februari 2013

Mitt nya jobb & helgen

Av Vivi - 8 februari 2013 09:00

Jag har ju faktiskt inte berättat så mycket om hur det går på mitt nya jobb.

Jag har ju nytt jobb, men jobbar för samma företag ...elller nej PÅ samma företag. Är ju inte längre anställd av ett bemanningsföretag utan har ett föräldrar vik. på stället jag nu jobbat på i fyra år.

Det har varit en ganska jobbig process innan jag började jobba på mitt nya jobb och jag har mått väldigt dåligt och varit otroligt stressad och pressad då jag inte alls var särskilt välkommen och jag fick höra mest negativa saker, men nu när jag har börjat jobba så stormtrivs jag.

Tjej som lär upp mig är jätteduktig och mina arbetskamrater jättetrevliga, framför allt är det så underbart att ha något att göra och faktiskt lämna jobbet med ett leende på läpparna.

  

Sedan är det lite stressigt ibland att ta hand om växeln helt själv och sedan vara helt ny på jobbet, men det går bra för det mesta, har som sagt bra kollegor !


I helgen ska jag bara ta det lugnt. mysa med min fantastiska make och på söndag kommer familjen.

I år har jag faktiskt bett mamma göra tårtan, det var länge sedan jag åt hennes klassiska marängtårta som egentligen kommer från mormor från början.

Vad har ni för planer ??

Helgen spenderas med världens bäste make !

   


 

 
 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

8 februari 2013 10:32

Så du sitter i växeln på det nya med? Vet hur det är har tusen saker med mitt nya jobb som måste fixas o funka..hehe..jösses alltså!Men kul och det är SÅÅÅ jag!
Hoppas ni får en mysig helg finingar!!

http://hummingbird.blogg.se

 
Patricia

Patricia

8 februari 2013 12:44

Men vad är det du skriver? Vadå att du inte alls var så välkommen och att du fick höra negativa saker?! Det finns väl INGET negativt om dig. Du verkar ju vara den mest genomgoa person som finns.
Skönt att du ändå kommit in bra i ditt nya jobb och att du trivs<3

Haha, åhh dina komplimanger gör mig generad men jag tackar för orden. Nej kanske är det så att vi tittar på olika foton ^^

Stor kram

http://patriciac.blogg.se

 
Kashaya

Kashaya

8 februari 2013 13:13

Vad skönt att du trivs på jobbet nu i alla fall

http://kashaysblogg.blogspot.com

 
SaraM

SaraM

8 februari 2013 20:49

Vad härligt att höra att du trivs på nya jobbet och din helg låter fantastisk :) Själv har vi stora flytthelgen denna helgen men det är helt fantastiskt det oxå, även om det inte blir så mycket vila. Kram!

http://ensarasblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards