MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 31 januari 2013

På banan igen !

Av Vivi - 31 januari 2013 09:00

Igår blev det äntligen av !! Igår spelade jag äntligen badminton igen efter ett långt uppehåll.

Jag är inte helt kry , men mycket bättre och det kändes skönt att röra lite på sig igen även om jag tog det lugnt.


Idag blir den en fika med fina M , efter jobbet så klart. Sedan ska jag hem och packa förr i morgon, direkt efter jobbet, bär det av till ZANDRA !!!!

  

Jag har ingen aning om vad vi ska hitta på, men jag hoppas på ett det blir ngn fika, ett besök på Nostalgeek och kanske någon bra film och/eller en drink ute kanske ?

Hur som så ser jag fram emot att få en riktig tjejhelg med en riktigt härlig tjej.

Februari börjar bra !


 

 
ANNONS
 
Anna

Anna

31 januari 2013 10:47

Vad härligt att du har en skoj helg att se fram emot!
Hoppas du får en toppenhelg och att du snart känner sig kry igen.
Kramen

http://Livetmedskorpan.blogg.se

 
chris

chris

31 januari 2013 11:43

kul med tjej kväll!

http://chriisss.blogg.se

 
Miimz

Miimz

31 januari 2013 19:55

Tjejhelger måste vara bland det bästa som finns! :D

http://daydream91.wordpress.com

 
FANTASY DINING

FANTASY DINING

31 januari 2013 21:01

fin bild på dig!

http://www.fantasydining.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se