MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 januari 2013

Ung talang

Av Vivi - 29 januari 2013 09:30Man kan inte bli annat än imponerad, tror detta är samma tjej som dessutom ställde upp i talang

10 år gammal 2008, ganska häftigt att en så ung tjej kan ha en sådan röst !

Har ni hört henne innan ?Sedan finns det en del av mig som när jag ser sådana här klipp hoppas att denna unga tjej inte blir överexploaterad vid för ung ålder, jag tror faktiskt inte det är riktigt bra.

Musikbranchen precis som många liknande brancher är väldigt hård och även väldigt ytlig,

det kan nog göra mer skada än nytta om man är för ung.

Vad tycker ni ?


 

 
ANNONS
 
Bodypalace

Bodypalace

29 januari 2013 12:15

Såg hennes senaste musikvideo i morse och jag måste säga hur tråkigt det är att de gjort henne och musiken så mainstream. Annars tycker jag hennes röst påminner starkt om Rihannas och borde nyttjas bättre som tex i den här videon du nu visade och inte som i under my shades.

http://bodypalace.blogspot.se

 
Mia

Mia

30 januari 2013 08:58

Kände igen henne, såg henne då när det begav sig. Hon har definitivt inte förlorat något med åren, underbar röst verkligen. Håller med, det gäller att de träffar rätt personer som hjälper dem i den hårda verklighet som showbusiness ändå är.

Kramkram

http://fredthevov.blogg.se

 
Emm

Emm

30 januari 2013 16:09

Fantastiskt duktig tjej! :)

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se