MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 28 januari 2013

Mysfika

Av Vivi - 28 januari 2013 21:25

Klockan är snart halv tio och jag ska snart stupa i säng, är helt galet trött,

men jag har haft en jättemysig fika med mina tjejjor och lille W!

Det är få för unnat att både ha en underbar familj och så fina vänner som jag har !

Idag var det egentligen cirkelträning på jobbet, men jag valde att skippa de, känner mig fortfarnade inte helt kry efter min förkylning. Får kanske börja lite lugnt med badminton på onsdag istället.


Veckan är faktiskt ganska lugn annars, iaf fram till fredag.

Då ska jag iväg över helgen till finaste Zandra för en riktig tjejhelg, det ska bli jätteroligt.

Helgen efter det ska jag minsann bara ta det lugnt, det blir en liten födelsedagsfika här hemma på söndagen, men annars blir det mys och slappande med världens bästa make !!


Ni vet ju hur min helg var, men hur var er ??


Mysfika!

 

 
ANNONS
 
Tess

Tess

29 januari 2013 18:59

Du måste ju lägga bak.varning om du ska publicera bilder på sånt gött, ja dör ju här =p

http://motherwomanwife.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se