MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 27 januari 2013

Shop until you drop....

Av Vivi - 27 januari 2013 19:58

Oups....


Jag har shoppat mer på Gekås än vad jag någonsin gjort tidigare och köpt mer till mig själv än jag brukar. Jag brukar oftast gå efter en lista där jag skriver vad jag ska handla och för hur mycket + en liten övrigt post, men denna gången gick jag helt på känn!

Men bortsett från shoppingen har vi haft det så himla mysigt !!! Att få bo i en liten stuga med mamma & syster är bland det bästa jag gjort på länge !   


Hela lördagens hoppades det, sedan checkade vi in i stugan, åt lite god mat mamma tagit med och sedan åkte vi till badtunnerna. Att bada utomhus i en varm badtunna när snön ligger vit på marken och istapparna hänger långa nedför bergsidorna är nästintill magiskt.

De var faktiskt en fantastiskt miljö de hade placerat badtunnerna i.

Sedan åkte vi hem för lite spel & mys innan vi stupade i säng.


Idag hann vi med en liten minirunda till på Gekås och även på sko-boo och naturligtvis kom jag inte ut därifrån tomhänt...

Jag har blandat köpt en skjortklänning, tunika, koftor, bordsdukar, platttång, sjal, skor, nagellack, skinnhandskar, en stor lykta m.m m.m m.m


Lite smått och gott

 


Ny duk och bordstabletter

 


Nu har jag shoppat för ett bra tag framåt ! 

Nu ska jag mysa lite med min man innan det är dags för sängen.

Kan iaf sänga att boka en stuga i januari i Ullared & boka badtunna är en MYCKET god ide´!

Vilka hänger på nästa år ?? 


 

 
ANNONS
 
SaraM

SaraM

27 januari 2013 20:21

Låter som att du har haft en toppen helg :) Är lite avis, skulle mer än gärna åka iväg och shoppa på ge-kås och sedan sova i stugan så att man kan shoppa mer nästa dag. Det enda jag är skeptisk till är badtunnan men jag ska egentligen inte uttala mig för jag har aldrig badat badtunna. Hoppas att ni får en mysig kväll! Kram

http://ensarasblogg.blogspot.com

Vivi

3 februari 2013 19:01

Hej Sara, din sida verkar krångla lite, jag har jättesvårt att komma in och lämna en kommentar :(

 
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

27 januari 2013 20:22

Sex kassar!! Ja nog måste du har shoppat:) Ser ut som mycket fint. Härligt att helgen var så bra. Lät mysigt med att bada i badtunna nu när det är snö ute.

Helgen har varit bra, lite slö har jag varit. Och varför springer tiden ifrån mig utan att jag hinner göra något.
Kramar♥

http://patriciac.blogg.se

 
hanna

hanna

27 januari 2013 20:56

Låter som att ni har haft det oerhört mysigt! Kul att få köpa saker till sig själv ibland också och inte bara vara ordentlig!
KRAMAR

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Fnulan

Fnulan

27 januari 2013 21:47

Vad roligt att du hittade en massa! Vännen, jag har så dåligt samvete jag med... jag hinner inte skriva varje gång.. förlåt. Så ha INTE dåligt samvete du heller!!!!
PUSS

http://www.femme.se/fnulan

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

28 januari 2013 10:19

Aldrig fel med lite shopping...Ja men alltså jag tycker bara att komma på något ord som "hen" är till bara för att någon är lat & inte skriver han/hon..näää det är ju inget riktigt ord liksom, bara konstigt tycker jag o urlöjligt...så det går bort för mig..hoppas inte någon rastlös jävel kommer på mer dumheter;)
Idag är vi hemma o kurerar oss då Alfred är förkyld och bara häser så det är nässpray och slemlösande som gäller här idag.

http://hummingbird.blogg.se

 
Eleonore- Kokboksutmaningen!

Eleonore- Kokboksutmaningen!

28 januari 2013 19:39

Det låter som ni haft en underbar helg! Om ni drar ihop ett gäng och gör samma resa så följer jag garanterat med :D Då finns inget som stoppar mig och ingen får låta mig säga nej!
Jag förstår att du har mycket nu, är bara glad att du kikar in och lämnar något ord :D Kramar!

http://fikamed.wordpress.com

 
Tess

Tess

28 januari 2013 19:49

Å va kul, ja e så avis!!!

http://motherwomanwife.blogg.se

 
Ingen bild

Johanna(skåne)

28 januari 2013 21:49

Jag hänger lätt på :)
btw vi måste ha en dejt snart!
kraaam

Vivi

1 februari 2013 15:38

Ja absolut, jag är ledsen, men det har varit så himla mycket nu i början av året med nya jopbbet, abkontakt och allt, men jag hoppas det lugnar sig i slutet av måndaden *pust*
Massa kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se